Завдяки підтримці народного депутата Артема Пшонки якимівські дітлахи побували в аквапарку

Пятница, 13 Июль 2012 06:56
Оцените материал
(1 Голосовать)

Всім відомий постулат стверджує, що можна до безкінечності дивитися на протічну воду, палаючий вогонь і на жінку, та після вчорашнього спостереження за дітлахами, які випромінювали щастя, мені захотілося доповнити висловлювання знаних людей. На щасливих дітей можна дивитися ще більше і дякувати Богові і тим людям, які турбуються про добробут наших дітей.

Вкотре учні загальноосвітніх шкіл Якимівщини відпочивали у аквапарку в Кирилівці. Шістнадцятьом дітлахам із села Ленінське народний депутат Артем Пшонка подарував свято першого знайомства із водними атракціонами та чорноморськими дельфінами. Із напутнім словом до дітей звернувся заступник голови районної організації Партії регіонів К.В.Сокол. Урочисто, із прапорами було організовано автомобільний супровід учнівської групи.


Після отримання компетентного інструктажу під пильним оком наставників Н. Білокопитової та Ю. Конікової майбутнє нашої держави поринуло у світ водної феєрії, доброти та віртуозності братів наших менших.


За кілька годин над посинілими губенятами дітлахів світилися щастям оченята і без перебільшення у кожній парі читалося: «Я хочу ще з’їхати із цієї гірки». А пізніше і діти, і дорослі дружно та весело плескали в долоні і з завмиранням серця спостерігали за весільним танком у виконанні дельфінів і їхніх тренерів…


Під самий захід сонця мандрівники повернулися додому і навперебій розповідали батькам, яке їм свято подарував депутат. А зранку, на наше прохання, взялися за ручки, щоб написати нам у редакцію про свої враження.



Т.БЕЛИМЕНКО

Прочитано 1884 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии