Юні якимівці подякували народному депутату за свято

Пятница, 13 Июль 2012 08:23
Оцените материал
(0 голосов)

Пропонуємо вашій увазі відгуки маленьких мешканців району, які у рамках акції під патронатом народного депутата Артема Пшонки відпочивали у аквпарку.

После возвращения наших детей из аквапарка наша семья полна впечатлений. Дети неустанно, перебивая друг друга, рассказывали то огорках, то о пиратах, о бассейне, дельфинах. Спасибо огромное Артему Викторовичу за такой прекрасный подарок.


Семья Васильченко


Поездка в Кирилловский аквапарк оставила незабываемые впечатления. Спасибо народному депутата Артему Пшонке за отдых, за встречу с дельфинами и другими морскими животными.


Татьяна Колодочка


У кожної дитини є мрія відпочивати влітку біля моря. У цьому році нашу мрію здійснив народний депутат України Артем Пшонка. Дякуємо вам, Артем Вкторович, за поїздку до аквапарку, за можливість відвідати дельфінарій, задоволення, заряд енергії, за радість від казкового відпочинку.


Марія Прийма


Шановний Артем Вікторович! Я і мої друзі переказуємо Вам свою вдячність за приємні враження і бажаємо Вам ніколи не хворіти і продовжувати дарувати радість дітям.


Наташа Бандурська


Нещодавно ми побували в Кирилівському аквапарку, відвідали дельфінарій «Оскар». Особисто мені цю поїздку подарували за відмінні результати навчання та участь в олімпіадах. Відпочинок нам подарував народний депутат України Артем Вікторович Пшонка. Звісно, всім нам дуже сподобалося у Кирилівці, за що організатору велике спасибі. Артем Вікторович, я Вам обіцяю і надалі гарно вчитися, щоб ще раз потрапити до аквапарку.


Аліна Петрова


11 липня ми з друзями їздили до аквапарку та дельфінарію. Ми весело котилися з гірок, пірнали у басейні та плавали по ледачій річці, та найбільше нам сподобалося у дельфінарії, де розумні морські тварини малюють пензликами. Дякуємо народному депутату Артему Пшонці за дивовижну пригоду.


Настя Крамська


Невозможно описать словами впечатления, полученные в аквапарке. После поездки я еще полночи не мог уснуть, все вспоминал увиденных воочию дельфинов, которых я раньше видел только по телеку. Огромное спасибо дяде Артему Пшонке за праздник.


Кирилл Рабийчук


В среду, благодаря Артему Пшонке, я побывал в Кирилловском аквапарке. Мне там очень понравилось. Там я впервые понял, что умею плавать. Особенно мне понравился глубокий бассейн. Хотелось бы побывать там снова.


Алексей Волков


Недавно мы с товарищами ездили в аквапарк. Всем нам было очень весело – мы катались на разных горках, купались в бассейне. Кроме этого, мы еще побывали в дельфинарии, где тоже было очень интересно посмотреть на морских котиков и дельфинов. Поехали мы туда благодаря Артему Викторовичу Пшонке. Большое ему спасибо за такой подарок.


Наташа Коникова


11 июля у меня был самый незабываемый день летнего отдыха. Я со своими школьными друзьями посетил аквапарк «Остров сокровищ» в Кирилловке. Там было очень весело и интересно. Особенно впечатлили меня водные горки, захватывающий дух спуск с них. Очень хорошо, что я катался не один, а с друзьями, с которыми и веселее и не так страшно. В дельфинарии мне понравилось представление с участием дельфинов и морских котиков. Не могу сказать, что понравилось больше, потому что все было очень интересно. Я благодарю народного депутата Артема Викторовича Пшонку за эту прекрасную поездку и массу впечалений.


Сергей Стадник


Через нашу газету слова подяки народному депутату переказували четвертокласник Кирилко Тарарієв, сестри Марина і Діана Титаренки з Ленінського, Святослав Боярчук з Переможного та Влада Круть з Шелюгівської школи.


Подорожі наших дітей до літньої країни пригод тривають, а нам на адресу редакції продовжують надходити листи із враженнями…



Т. Белименко Фото автора

За матеріалами газети "Слово трудівника"



Фотозвіт з поїздки можна подивитись у нашій фотогалереї

Прочитано 2240 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии