У Якимівці триває ремонт доріг

Суббота, 15 Сентябрь 2012 10:22
Оцените материал
(0 голосов)

Нині навіть скептики переконалися у тому, що український уряд та місцева влада виконують свої обіцянки стосовно ремонту і будівництва сільських доріг, коли побачили на своїх вулицях асфальтоукладники і котки.

Мешканцям Якимівки, безперечно, хотілося б, щоб саме з їх вулиці розпочався ремонт дорожнього покриття. Адже ми всі маємо однакові права на безпечне пересування пішки або за допомогою транспортного засобу вулицями свого рідного населеного пункту, не ризикуючи опинитися в ямах чи коліях. Та і «Швидку», за необхідності, хотілося дочекатися вчасно. І діти, і онуки щоб безпечно добиралися до школи.


Зважаючи на всі ці життєві моменти, органи місцевого самоврядування після отримання обласного бюджету з чергового траншу субвенцій на ремонт доріг вирішують, на якій вулиці в першу чергу треба проводити ремонт.


Так, 13-го вересня працівники комунального підприємства «Мелітопольський асфальтобетонний завод» працювали на вул. Ювілейній (вже втретє – дві ділянки дороги відремонтовано влітку). Виконроб підприємства В.Р.Ландюк повідомив, що за два дні буде освоєно 50 тис. грн., тобто буде укладено 39 тонн асфальту на 328.65 кв. м. площі. За підрахунками фахівців, для завершення ремонту дороги по цій вулиці необхідно ще 150 тис. грн. Селищний голова М.Є.Чишко запевнив, що місцева влада володіє інформацією про стан доріг на кожній з вулиць селища. Відповідно до надходження державних субвенцій вулиці Якимівки будуть набувати нового вигляду. За планами селищної ради, на черзі вулиця Першотравнева.



 За матеріалами газети "Слово трудівника"



Прочитано 1757 раз Последнее изменение Суббота, 15 Сентябрь 2012 10:29
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии