Акимовка отпраздновала День Великой Победы

Четверг, 09 Май 2013 08:32
Оцените материал
(0 голосов)

9 травня вже традиційно зустріли День Великої Перемоги над фашистськими загарбниками мешканці Якимівського району.

Вулицями Якимівщини пройшли святкові паради, участь у яких взяли і родичі ветеранів Великої Вітчизняної війни, родичі загиблих воїнів. Тисячі мешканців району разом із своїми дітьми, ветерани уже із праправнуками у цей сонячний день вітали один одного із Великою Перемогою. І піднесення полум’яних сердець передавався кожній квіточці і кольоровій кульці у дитячих руках, і білокрилим голубам, які після загальної хвилини мовчання здійнялися високо у мирне небо.

 

У Якимівці на урочистому мітингу-реквіємі зі словами сердечних привітань виступив голова райдержадміністрації, депутат обласної ради А.В. Блоха, селищний голова М.Є. Чишко. Помічник народного депутата України А.В. Пшонки Я.М. Пітоня привітав багатотисячне зібрання зі святом Перемоги і передав особисті вітання і земний уклін ветеранам – учасникам бойових дій Якимівщини від народного обранця. Від імені районної ветеранської організації до поколінь, які виросли під мирним небом, звернувся М.М. Ладченко. Із словами великої пошани і вдячності від наймолодшого покоління воїнам визволителям звернулася учениця Якимівської ЗОШ №2 Ніна Бухтіярова.

 

Після завершення мітингу мешканці селища мали змогу особисто відвідати конкурс дитячих малюнків на асфальті «Малюємо Перемогу!», побувати на концерті учнів дитячої музичної школи, повболівати за юних спортсменів, які виборювали свої маленькі перемоги з нагоди Дня Великої Перемоги. Всі без винятку ветерани Великої Вітчизняної війни, які 9 травня брали участь у святкових заходах в обідню пору зупинилися у кафе «Встреча» (ПП Овсяннікова) на «Солдатський привал» біля польової кухні.

 

Гарний настрій, чудова погода, виїзні торгові точки і вигуки привітань: «З Великою Перемогою! Зі Святою Перемогою! Здоров’я Переможцям!»

 

 

К.Єрмолова

Прочитано 1325 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии