На Якимівщині 80-річний ювілей святкує учасниця хору "Ветеран"

Четверг, 16 Май 2013 11:08
Оцените материал
(0 голосов)

У цьому році травень – місяць багатий на свята: День праці, Великдень, День Перемоги… А 15 травня відзначила свій 80-й день народження мешканка Якимівського району Клавдія Сергіївна Польська.

Творчі люди завжди дуже цікаві, у них багато сил та енергії, багато ідей. Закохана у пісню, Клавдія Сергіївна вже майже шістдесят років співає в хорі, при Якимівському районному будинку культури. Нині він називається "Ветеран".

 

Нещодавно на святковому концерті, присвяченому 68-й річниці Великої Перемоги, Клавдія Сергіївна разом з іншими учасниками хору співали пісню "А льон цвіте", яка до глибини душі вразила всіх без винятку глядачів.

 

- Це тому, – говорила героїня нашої розповіді, – що всі ми до останнього віддаємося пісням, щоб наші слухачі не тільки чули слова та розуміли їх, а й знов і знов разом з нами переживали емоції.

 

Під час розмови Клавдія Сергіївна відзначила, що для неї хор – це не просто організоване дозвілля, це улюблена справа, яка надихає її, це "віддушина", яка допомагає жити і долати життєві перепони.

 

І не дивно, що таке ставлення до своєї улюбленої справи надає крила їй і її подружкам із хору.

 

За багато років існування у колективі склалися свої традиції. Чимало свят його учасники зустрічають разом. А найголовнішою, за словами нашої героїні, є традиція співати від серця, від душі, і це робить їхнє життя теплішим і світлішим.

 

Окрім музики Клавдія Сергіївна любить вирощувати квіти. У неї їх так багато, що час від часу вона їх дарує друзям. Чимало вже віддала до районної лікарні, щоб цвітінням радували пацієнтів і налаштовували їх на скоріше одужання.

 

З особливим трепетом Клавдія Сергіївна говорила про свою онучку Наточку. Розповіла, що дівчина вчиться на фармацевта в Мелітопольському медичному коледжі та своїми успіхами частенько ділиться із бабусею.

 

З ювілеєм Клавдію Сергіївну тепло і сердечно привітали рідні і близькі, друзі і колеги по хору. Ми приєднуємося до всіх привітань, які лунали на адресу іменинниці і зичимо міцного здоров'я та довголіття.

 

 

К.ЄРМОЛОВА, фото автора

За матеріалами газети "Слово трудівника"

Прочитано 1015 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии