Прийомна родина Майданевичів — для них не існує чужої біди

Четверг, 10 Октябрь 2013 09:35
Оцените материал
(0 голосов)

Нещодавно ще одна дитина-сирота з Якимівського району отримала можливість здобути батьківську любов та сімейний затишок. На початку вересня цього року службою у справах дітей Якимівської райдержадміністрації було влаштовано до прийомної сім'ї Рудіна Сергія.

Мова йде про прийомну сім'ю Майданевича Анатолія Миколайовича та Майданевич Галини Андріївни, які у червні минулого року створили прийомну сім'ю, взявши на виховання двох братів — Кирила та Станіслава.

 

Прийомна родина Майданевичів вже рік перебуває під постійним контролем служби у справах дітей. Прийомні батьки — чарівні, усміхнені люди, наділені природним потенціалом виховання дітей, турботи про інших, їм не байдужа доля покинутих дітей, для них не існує чужої біди.

 

Пройшовши нелегкий власний шлях становлення у цьому житті, поряд з любов'ю та турботою вони здобули золоте правило свого життя — постійна наполеглива праця, яка дає матеріальне благополуччя, задоволення від життя, радість.

 

У них двоє власних дорослих, вдячних дітей. У цій родині завжди успіх, сміх, жарти, для них немає перешкод. Саме цим прийомні батьки надихають своїх прийомних дітей, день за днем відшліфовують їх нелегкі підліткові характери, показують дітям правильну модель родинних стосунків.

 

Галина Андріївна та Анатолій Миколайович — типовий приклад прийомних батьків, які не вибирають дітей за колір очей чи волосся. Їм достатньо тільки заглянути у оченята малечі, сповнені самотності, і батьківські серця вже не стримати — подружжя одразу ж дало згоду на влаштування дітей до родини.


Побажаємо їм здоров'я, наснаги, тому що тепер для них життя тільки починається…



Л.СИДОРЕНКОВА,

Фото К. Єрмолової

За матеріалами газети "Слово трудівника"

Прочитано 1637 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии