Цими днями в м. Дніпрорудне Василівського району проводився обласний турнір з футболу (8*8) серед юнаків сільських ДЮСШ 2000-2001 років народження. Змагання проводились Запорізькою обласною організацією ВФСТ «Колос».

Опубликовано в Веселое
Понедельник, 27 Октябрь 2014 10:12

Веселовцы отметили двойной праздник

В эти октябрьские дни Украина отмечает 70-ю годовщину освобождения от немецко-фашистских захватчиков. На год раньше избавились от фашистского ига в городах и селах северной Таврии. 22 октября эстафету великого торжества принимало Веселое.

Опубликовано в Веселое

Веселівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підтримки підприємства ПАО «Бердянськ і жатки», 23 жовтня проведено свято для дітей пільгових категорій «У казковому колі друзів».

Опубликовано в Веселое

12 жовтня, в с. Калинівка відбувся черговий, 21-ий за рахунком, футбольний турнір «Пам’яті калинівських спортсменів». Цього сонячного, теплого осіннього дня на шкільному спортивному майданчику зустрілися давні друзі-суперники. Це команди ветеранів з Нижніх Сірогоз (Херсонської області), Великої Білозірки, Веселого, сіл Чкалове та Калинівка.

Опубликовано в Веселое

На базе отдыха «Азов» с. Новоконстантиновка проходил  V межрайонный турнир по вольной борьбе, посвященный памяти воинов-приазовцев погибших в Афганистане.

Опубликовано в Приазовье

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці. Воно посідає почесне місце серед пошанованих в Україні. Свято Покрови було найбільшим і найзначущим для козаків. Вони настільки вірили в силу Покрови, що впродовж століть в Україні воно набуло ще й козацького змісту, отримавши другу назву – Козацька Покрова. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще як День українського козацтва.

Опубликовано в Михайловка
Среда, 22 Октябрь 2014 10:41

Футбольные баталии в Веселом

Футбол в наше время остается самым популярным и массовым видом спорта в мире. И Веселовский район не является исключением. Веселовцы любят этот азартный вид спорта, с удовольствием играют и болеют за спортсменов-земляков.

Опубликовано в Веселое

За дев’ять місяців поточного року до місцевих бюджетів надійшло 32 мільйони. 330 тисяч гривень єдиного податку, що становить 103% від доведених показників та більше відповідного показника минулого року на 519 тисяч гривень.

Опубликовано в Мелитополь

На юго-востоке гремит артиллерийская канонада, но вопреки войне продолжается жизнь, женятся пары. Информация о сборе средств на помощь бойцам, раненым, беженцам, на протезы, тепловизоры, кевларовые шлемы и бронежилеты перемежается вестями о свадьбах. Женятся перед отправками в батальоны, бойцы успевают расписаться во время отпусков.

Опубликовано в Приазовье

14 жовтня, в рамках святкування Покрови Пресвятої Богородиці, у храмі с. Рубанівське Васильківського району Дніпропетровської області відбулась літургія, а також проведено велику концертну програму, учасником якої вже втретє став народний жіночий вокальний ансамбль «Криниченька» Новопрокопівського сільського будинку культури (Токмацький район).

Опубликовано в Токмак
Страница 1 из 4