Віктор Олексійович Шлеєнко цими весняними днями відзначає свій сімдесятий день народження. Йому ніколи не даси стільки років — швидкий, вправний, повний сил і енергії, ерудований, цікавиться новинами, має багато друзів. Його життя, як захоплююча книга, розповідає дивовижну історію життєвого шляху.

Опубликовано в

На виконання Указу Президента України «Про День довкілля», розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану дій щодо підвищення рівня благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій на 2010-2015 роки» та з метою проведення належної роботи з благоустрою населених пунктів Михайлівського району та прилеглих до них територій 13 березня у райдержадміністрації проведена нарада за участю керівників структурних підрозділів РДА, служб району.

Опубликовано в

19 березня, в Михайлівському районному будинку культури пройшов конкурс творчості патріотичного спрямування «Спадщина».

Опубликовано в

У Запоріжжі відбувся обласний конкурс хорових і вокальних колективів та презентація виставкової експозиції обласної культурно-мистецької акції «В сім’ї вольній, новій», присвячених 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка.

Опубликовано в

Завідуючі дошкільних навчальних закладів Михайлівського району стали свідками казкового дійства в ДНЗ «Сонечко» (смт Пришиб). Цим дійством була музична казка «Червона шапочка на новий лад» у виконанні дітей старшої групи «Сунички», батьків та членів колективу садочка .

Опубликовано в

Вже не перший рік навесні в Запорізькій області проходить конкурс творчості патріотичного спрямування «Спадщина». У цьому році на Михайлівщині його районний етап відбувся у РБК 19 березня.

Опубликовано в

З початку року Мелітопольською ОДПІ проведено п’ять «гарячих» телефонних ліній з питань звернень громадян, під час яких надійшло 62 дзвінки, що належали до компетенції органів Міндоходів, а саме: питань кампанії декларування, питань податкової знижки, податку на нерухомість, питань податкової соціальної пільги, єдиного податку, звітності неприбуткових організацій, заповнення та реєстрації податкових накладних, єдиного соціального внеску.

Опубликовано в

Вітаємо бронзових призерів регіональної відкритої першості з міні-футболу ВП «Запорізька АЕС» — михайлівський футбольний клуб «Обрій»!

Опубликовано в

«Приморск — за мир!», — этот лозунг был одним из главных на прошедшем в центральном сквере города мирном митинге, на который собрались многие обеспокоенные ситуацией в стране горожане.

Опубликовано в

Токмацький спорткомплекс став гостинним господарем чемпіонату України з гирьового спорту. Змагання проводились за подовженим циклом серед юніорів, дорослих і різних вікових груп ветеранів.

Опубликовано в
Страница 1 из 12