28 мая, в пгт Веселое представители местного отряда Самообороны ворвались в помещение общественной приемной Партии регионов, сорвали со стены флаг Партии регионов, оскорбляли и унижали работников районного аппарата ПР и депутата Запорожского областного совета от ПР Людмилу Любим, которая проводила прием граждан по личным вопросам.

Опубликовано в Веселое

У Михайлівській ЗОШ І-ІІ ст. на виконання регіональної комплексної програми «Обдаровані діти» пройшло свято «Наші надії».

Опубликовано в Михайловка

Дев’ять років тому я привела свого сина до першого класу Михайлівської ЗОШ І-ІІ ст. І ось вже пролунав останній у його житті шкільний дзвоник. Хочу подякувати всім учителям за те, що віддаються своїй роботі на сто відсотків, вкладають у дітей глибокі знання, виховують їх гідними громадянами своєї Батьківщини, навчають повазі до старших.

Опубликовано в Михайловка

Вже чотири роки при Комунальному закладі «Дитячий центр» працює наукове товариство школярів «Паростки надії», яке є районним відділенням Малої академії наук України. Щороку в його наукових відділеннях та секціях навчається 40 школярів.

Опубликовано в Михайловка

Доброй традицией на Токмачине стало проведение Токмакской районной организацией «Молодые регионы» конкурса рисунка на асфальте.

Опубликовано в Токмак

Під час засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Токмацької райдержадміністрації було презентовано книгу історика-краєзнавця Любові Таран «Відлуння давнини глибокої», в якій розповідається про події і явища, учасниками яких були як історичні постаті так і наші земляки, про утвердження православної віри у нашій країні та Токмацькому краї. Книга адресована широкому колу читачів, які цікавляться історією свого краю. Головна думка збірки – в єдності та неподільності сила України.

Опубликовано в Токмак

У Приморському районі фінішувала кампанія декларування. За її підсумками подано 820 декларацій. Сума задекларованих доходів склала 12 355,2 тисячі гривень.

Опубликовано в Приморск

Відбулась зустріч голови Токмацької райдержадміністрації Олени Гатайло, першого заступника голови Токмацької РДА Юрія Тищенка з куратором проекту ЄС ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду II» Олександром Рябим, головами громадських організацій та сільських рад на території яких реалізується зазначений проект.

Опубликовано в Токмак

Цими днями завершився перший тур конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни». У районному етапі, що проходив у Приморській ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області, взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів віком від 9 до 15 років, які представили свої живописні твори.

Опубликовано в Приморск

Під головуванням мера Молочанська Володимира Вольвача відбулося чергове засідання виконкому Молочанської міської ради.

Опубликовано в Токмак
Страница 1 из 7