Фото

Наприкінці минулого тижня у малому залі Веселівської райдержадміністрації відбулось відкриття третьої фази проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІI» (далі МРГ), яка розрахована на 2014-2018 роки.

Опубликовано в Веселое

Минулого тижня відбувся семінар-навчання з сільськими та селищними головами Приазовського району, який провів голова районної ради В.П. Шершнєв. У заході взяли участь в.о. голови Приазовської РДА О. Сівова, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації та територіальних органів державної влади.

Опубликовано в Приазовье

Ім’я учня Плодородненського НВК Марка Пержинського занесене до Книги рекордів Гіннеса як наймолодшого парашутиста. Про те, як юнак йшов до такого визнання, розмовляємо з його батьком Володимиром Леонідовичем Пержинським:

Опубликовано в Михайловка

У понеділок, 1 грудня, працівники прокуратури України відзначатимуть своє професійне свято. Зараз ми всі, зокрема й працівники прокуратури, переживаємо складні часи. У багатьох кардинально змінюється спосіб мислення, відбувається загальна переоцінка цінностей. Цьому сприяє саме життя, а ще (причому значною мірою) – інформація, що надходить з екранів телевізорів. У тих новинах діяльність працівників прокуратури нерідко має негативне забарвлення.

Опубликовано в Михайловка

Громадські організації, які діють у Михайлівському районі, можна перераховувати на пальцях. Одна з них – районне представництво Товариства мисливців та рибалок України. Днями в цій організації пройшла звітно-виборна конференція. Їй передували звіти й вибори в первинних мисливських колективах, яких по району налічується 14 і які об’єднують на сьогодні 437 членів.

Опубликовано в Михайловка

Найщиріші слова привітання з перемогою у ІV Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка Ільченко Юлія, учениця ДНЗ «Михайлівське ВПУ», приймала в останні дні квітня, а тепер ми раді повідомити, що дівчина нарешті отримає заслужену нагороду – стипендію Президента України, адже днями був підписаний відповідний Указ.

Опубликовано в Михайловка

Традиційно у останню суботу листопада вшановують пам'ять жертв голодоморів, що сталися у 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 роках. У наслідок цих подій померли мільйони людей і ще мільйони не народилися. У нашій пам’яті викарбовано ці дати, і про події минулих років ми будемо пам’ятати завжди.

Опубликовано в Акимовка

На виконання рішення Запорізької обласної ради «Про обласну програму патріотичного виховання молоді на 2012-2016 роки», згідно наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації від 22.01.2013 № 045, з метою збереження історичної пам’яті та підвищення національної свідомості молоді, комунальним закладом «Обласний центр патріотичного виховання молоді» проводився обласний літературно-дослідницький конкурс «Патріотизм у долі Запоріжжя».

Опубликовано в Акимовка

У Азовській школі вже давно стало доброю традицією кожної осені проводити тематичні свята. Не став винятком і цей рік. У вихідні дні школа замайоріла всіма барвами веселки. Виставкову залу наповнили яскраві букети з найрізноманітніших квітів, овочів, фруктів.

Опубликовано в Акимовка

Минулого тижня Якимівський район відвідала представницька делегація обласних мас-медіа. Метою візиту стало вивчення досвіду результативної співпраці територіальних громад із міжнародними структурами, які допомагають невеликим сільським громадам фінансово.

Опубликовано в Акимовка
Страница 1 из 5