Фото

Віктор Олексійович Шлеєнко цими весняними днями відзначає свій сімдесятий день народження. Йому ніколи не даси стільки років — швидкий, вправний, повний сил і енергії, ерудований, цікавиться новинами, має багато друзів. Його життя, як захоплююча книга, розповідає дивовижну історію життєвого шляху.

Опубликовано в Михайловка

На виконання Указу Президента України «Про День довкілля», розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану дій щодо підвищення рівня благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій на 2010-2015 роки» та з метою проведення належної роботи з благоустрою населених пунктів Михайлівського району та прилеглих до них територій 13 березня у райдержадміністрації проведена нарада за участю керівників структурних підрозділів РДА, служб району.

Опубликовано в Михайловка

19 березня, в Михайлівському районному будинку культури пройшов конкурс творчості патріотичного спрямування «Спадщина».

Опубликовано в Михайловка

У Запоріжжі відбувся обласний конкурс хорових і вокальних колективів та презентація виставкової експозиції обласної культурно-мистецької акції «В сім’ї вольній, новій», присвячених 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка.

Опубликовано в Приморск

Завідуючі дошкільних навчальних закладів Михайлівського району стали свідками казкового дійства в ДНЗ «Сонечко» (смт Пришиб). Цим дійством була музична казка «Червона шапочка на новий лад» у виконанні дітей старшої групи «Сунички», батьків та членів колективу садочка .

Опубликовано в Михайловка

Вже не перший рік навесні в Запорізькій області проходить конкурс творчості патріотичного спрямування «Спадщина». У цьому році на Михайлівщині його районний етап відбувся у РБК 19 березня.

Опубликовано в Михайловка

З початку року Мелітопольською ОДПІ проведено п’ять «гарячих» телефонних ліній з питань звернень громадян, під час яких надійшло 62 дзвінки, що належали до компетенції органів Міндоходів, а саме: питань кампанії декларування, питань податкової знижки, податку на нерухомість, питань податкової соціальної пільги, єдиного податку, звітності неприбуткових організацій, заповнення та реєстрації податкових накладних, єдиного соціального внеску.

Опубликовано в Мелитополь

Вітаємо бронзових призерів регіональної відкритої першості з міні-футболу ВП «Запорізька АЕС» — михайлівський футбольний клуб «Обрій»!

Опубликовано в Михайловка

«Приморск — за мир!», — этот лозунг был одним из главных на прошедшем в центральном сквере города мирном митинге, на который собрались многие обеспокоенные ситуацией в стране горожане.

Опубликовано в Приморск

Токмацький спорткомплекс став гостинним господарем чемпіонату України з гирьового спорту. Змагання проводились за подовженим циклом серед юніорів, дорослих і різних вікових груп ветеранів.

Опубликовано в Токмак
Страница 1 из 12