Фото

З 01 по 30 квітня проходив Всеукраїнський місячник по впорядкуванню спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота». Веселівський район також взяв активну участь у цьому заході.

Опубликовано в Веселое

У п’ятницю, 25 квітня, у Свято-Покровському храмі Михайлівки відправив архієрейську службу архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука.

Опубликовано в Михайловка

Оксана Олександрівна, і Олег Володимирович Шувалови народилися й зростали на Михайлівщині. Тут ходили до школи, тут зустрілися, познайомилися. І саме тут зародилось їх кохання, плодом якого стало народження довгоочікуваної й жаданої дитини – донечки Альбіни.

Опубликовано в Михайловка
Вторник, 29 Апрель 2014 14:07

Великоднє свято у Роздолі

20 квітня у церкві Різдва Пресвятої Богородиці відбулося щорічне святкування Великодня.

Опубликовано в Михайловка

На минулому тижні у Мар’янівку (Михайлівський район) прибула для розміщення тридцята окрема механізована бригада Збройних сил України. Як повідомив її командир – полковник О.В. Нестеренко, військовослужбовці проводять широкомасштабні тактичні навчання з метою відпрацювання визначених питань бойового злагодження на незнайомій місцевості.

Опубликовано в Михайловка

Останнім часом ми бачимо і чуємо, як інтенсивно деякі наші сусідні області готуються до захисту своєї малої батьківщини. У Токмаку хоч й було створено загін самооборони, але він наразі малочисельний. Окремі організації, приміром товариство мисливців та риболовів або козаки, переймаються проблемою захисту рідного міста. Але цього, звісно ж, замало. Переломним моментом у цьому має стати створення спеціального штабу, який покликаний згуртувати токмачан навколо спільної ідеї – захисту Токмака.

Опубликовано в Токмак

23 квітня у малому залі засідань Токмацькоъ РДА відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради, після чого під головуванням голови райради Леоніда Стольнікова відбулося засідання сорок сьомої позачергової сесії Токмацької районної ради шостого скликання.

Опубликовано в Токмак

Ніколи не здаватись. Саме за таким принципом живе молода веселівська поетеса Юлія Котляр. Не маючи можливості вільно пересуватися, Юлія виявила в собі талант писати вірші. Користуючись саме цим своїм даром, дівчина впевнено крокує по життю, викладаючи побачене та свої думки у римованих рядках на папері.

Опубликовано в Веселое

23 квітня у великій залі засідань Токмацької міської ради відбулось урочисте призначення голови Токмацької райдержадміністрації Олени Гатайло. У заході взяли участь голови фермерських господарств, голови сільских рад, депутати, керівники підприємств району.

Опубликовано в Токмак

В селе Гоголевка (Веселовский район) прошел первый турнир по бильярду. В соревнованиях приняли участие восемь игроков (из них четыре — из Веселого, четыре — из Гоголевки).

Опубликовано в Веселое
Страница 1 из 6