Фото

Існує повір’я, що біда об’єднує людей. Воно нещодавно знайшло підтвердження у мікрорайоні «Ахрамєєвка», що у Токмаку.

Опубликовано в Токмак
Пятница, 27 Июнь 2014 22:54

С Днем молодежи!

Дорогие друзья!

Пятница, 27 Июнь 2014 22:52

Дорогие соотечественники!

День Конституции – один из важнейших государственных праздников суверенной Украины.

Состоялся анонсированный на прошлую субботу марш веселовцев в поддержку целостности Украины. Мероприятие, предусматривавшее шествие по главной улице районного центра в национальных костюмах и с национальной символикой, а также скандирование патриотических лозунгов и призывов закончилось кричалками «Революция», «Банду геть!» и другими.

Опубликовано в Веселое

18 та 20 червня були зіграні п`ятий та шостий тури відкритої першості відокремленого підрозділу Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України з футболу серед юнаків 2000 року народження та молодше.

Опубликовано в Веселое

Над часом, на жаль, ми не владні. Здається, оком не встиг змигнути, а вже позаду дитинство, юність. Далі ще швидше — зрілість, ювілей за ювілеєм. Ось і наша колега, Тетяна Миколаївна Попова святкує такий. Отой, що з двох п’ятірок...

Опубликовано в Михайловка

У квітні цього року з метою підняття бойового духу української армії та активності вступу до лав Національної гвардії, забезпечення миру і єднання народу та збереження цілісності нашої держави стартував мистецький проект «Народна філармонія». До участі у цій Всеукраїнській акції, ініціатором якої є громадське об’єднання «Народна філармонія», долучились композитори, народні та заслужені артисти України, співаки-барди, історики, викладачі та студенти, журналісти громадського телебачення, кореспонденти, активісти.

Опубликовано в Михайловка

У понеділок, 23 червня, державні службовці країни відзначали своє свято. У Михайлівській РДА, де зібралися держслужбовці району, вітали гостей — колектив народної філармонії з міста Києва. Артисти влаштували для винуватців свята невеличкий концерт.

Опубликовано в Михайловка

Новосілля справили працівники Токмацького районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції управління державної пенітенціарної служби. З тісної кімнати міської міліції, де півтора десятка років вели справи її інспектори, служба перебралась у дев`ятиповерхівку на вулиці Шевченка.

Опубликовано в Токмак

Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Чисте довкілля — чиста енергія». На ньому були представлені близько 1500 робіт з усіх куточків країни на тему нетрадиційних видів енергетики.

Опубликовано в Токмак
Страница 1 из 8