Фото

11 сентября в с. Садовое Токмакского района состоялось торжественное открытие детской игровой площадки. Вблизи сельского Дома культуры на протяжении последних двух месяцев строилась игровая зона для самых маленьких жителе села. Ведь в селе много детворы, у которой до сегодняшнего времени не было своего маленького игрового уголка.

Опубликовано в Токмак

У малому залі засідань Токмацької райдерждаміністрації під головуванням очільника районної ради Леоніда Стольнікова відбулось засідання позачергової 53-ї сесії районної ради.

Опубликовано в Токмак

13 вересня у Молочанську на центральній площі міста відбулося спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури та спорту.

Опубликовано в Токмак

12 вересня в усіх населених пунктах Токмацького району відбулися заходи в рамках  загальнообласної  патріотичної  акції «Марш миру». Головна мета акції – показати, що жителі Запорізької області і Токмацького району виступають за територіальну цілісність України, бажають жити у вільній, сильній, мирній країні. Багатолюдний «Марш миру»  районного значення відбувся  у Молочанську.

Опубликовано в Токмак

Цими днями перший заступник голови Токмацької РДА Ю. Тищенко очолив засідання робочої групи з питань проведення моніторингу стану обслуговування маршрутів автомобільним транспортом у Токмацькому районі.

Опубликовано в Токмак

ТОВ «Покровське», розташоване на території Першопокровської сільської ради Нижньосірогозького району Херсонської області, основний вид діяльності – вирощування зернових та технічних культур. У жовтні 2009 року в господарстві змінився власник. Труднощі аграрного ринку виявились не під силу колишньому керівництву і господарство впевнено йшло до банкрутства. За роки після реформування у КСП накопичився мільйонний борг перед бюджетними фондами, комерційними структурами та фізичними особами.

Опубликовано в Михайловка

Мене звуть Влад, я учень 9 класу Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Я обожнюю музику, тому 7 років тому привела мене матуся до Пришибської музичної школи, до В.В. Сердюка. Тоді я вперше побачив акордеон, почув його звучання.

Опубликовано в Михайловка
Среда, 17 Сентябрь 2014 08:28

У Михайлівці проведено Марш миру

Понад тисячу людей пройшли центральною вулицею Леніна у Михайлівці на підтримку мирного плану президента України Петра Порошенка. У ході взяли участь колективи підприємств, представники влади, громадських об’єднань та просто небайдужі жителі Михайлівщини.

Опубликовано в Михайловка

13 сентября приглашенный на эфир запорожского областного коммерческого телеканала ВПТВ представитель Нацсовета по вопросам телерадиовещания Владимир Кучугурный рассказал об информационной безопасности в нашей области.

Цими днями токмачани провели в останню путь іще одного сина своєї землі – Олександра Шелепаєва, військовослужбовця-контрактника, який загинув на Донбасі. Олександрові було тільки двадцять три…

Опубликовано в Токмак
Страница 1 из 5