Фото
Пятница, 26 Июнь 2015 07:40

ВЕСЕЛКОВА КРАЇНА

Непомітно пролетів ще один навчальний рік.  З яким нетерпінням  учні шкіл чекають канікул, особливо літніх.  Літо – це можливість здійснити свої мрії і бажання, це цікаві подорожі і зустрічі, а ще літо – це оздоровлення, загартування і відпочинок.

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 26 Июнь 2015 07:38

ПРАВА ДИТИНИ ОЧИМА ПЕДАГОГІВ

З 13 по 18 червня у м. Бердянськ відбувся всеукраїнський семінар - тренінг «Права дитини очима педагогів», в якому взяв участь голова Михайлівського Родинного Центру Василь Павлюк.

Захід проводився з метою обміну досвідом між педагогами, тренерами, громадськими активістами з різних регіонів України та надання необхідної інформаційно-методичної підтримки тим, хто бажає поглибити знання в галузі прав дитини, толерантності, протидії насиллю в молодіжному середовищі. 

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 26 Июнь 2015 07:35

ЙОГО ЖИТТЯ ЗАБРАЛА ВІЙНА

Щороку 22 червня я беру до рук стару фотографію. З неї на мене дивляться молоді, вродливі, життєрадісні випускники Михайлівської  СШ №1. Один з них мій дядько – Іван Вікторович Стадніченко (на фото у другому ряду, крайній ліворуч). 21 червня 1941 року вони отримали атестати і перед ними відкрився шлях у світле майбутнє. Попереду було ціле життя. Випускники мріяли отримати улюблену професію, зустріти велике кохання, створити міцну сім‘ю. Мій дядько хотів стати підводником.

Опубликовано в Михайловка

П’ятий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам’яті І.І. Калниша зібрав у Михайлівці близько 70 спортсменів з Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровська, Новомосковська, - всього 10 команд.

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 26 Июнь 2015 07:33

СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТ СВОГО КРАЮ

Поняття «добра людина»  включає найрізноманітніші якості та здавна цінується. Добрим можна назвати того, у кого розвинені любов до Батьківщини, до оточуючих, хто активно прагне робити хороше, має почуття обов’язку та справедливості.

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 26 Июнь 2015 07:32

І ВЗРЕВІЛО «ДИКЕ ПОЛЕ»…!

Байкерський рух в Україні заявляє про себе на повний голос. Дощового і похмурого 20 червня, коли хмари нависли над Михайлівкою, добре було чути потужне ревіння двигунів залізних коней. Понад 400 мотоциклістів з усієї України з’їхалися минулої суботи до Михайлівки на дводенний байкерський фестиваль.

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 26 Июнь 2015 07:24

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ

Привітання з Днем Конституції України від депутатської групи «Громада» ЗОР

Опубликовано в Запорожская область

17 червня у великому залі засіданьТокмацької міської ради  відбулося засідання робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад Токмацького району за участі директора офісу реформ у Запорізькій області Олександр Свистуна.

Опубликовано в Токмак

12 июня отпраздновал свой день рождения летний оздоровительный лагерь дневного пребывания «Фанта – страна детских фантазий». Вот уже 15 лет детский лагерь открывает свои двери для множества ребят.

Опубликовано в Приазовье
Вторник, 23 Июнь 2015 10:59

Каникулы!

Выпускной – это событие, когда ты действительно понимаешь, что стал чуточку старше, взрослее; теперь – тебе теперь открывается весь мир! И  чтобы запомнить этот день, Мелитопольская организация «Моє майбутнє» вместе с ДОЛ «Меркурий»организовала праздник для деток из СШ №5. Все ребята отметили окончание школы конкурсами, играми, купанием в Молочном лимане ну и, конечно, посиделками у костра да с печеной картошкой и душевными разговорами с воспоминаниями о прошедшем учебном годе. Мы в свою очередь поздравили ребят и пожелали хорошо провести каникулы.

Опубликовано в Мелитополь
Страница 1 из 6