Директор департаменту соцзахисту населення ОДА високо оцінив результати оздоровчої кампанії, проведеної у Якимівському районі

Пятница, 25 Октябрь 2013 07:22
Оцените материал
(0 голосов)

22 жовтня відбулося засідання колегії Якимівської РДА, яке провів голова райдержадміністрації А.В. Блоха. На засідання були запрошені керівники підприємств, установ району, керівники правоохоронних та фіскальних органів, підрозділів та управлінь РДА, сільські та селищні голови. У роботі колегії взяв участь директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації І.В. Мещан і голова районної ради Г.В. Подольний.

Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 5 лютого 2013 №64 "Про затвердження районного плану заходів з проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості" доповів заступник голови РДА М.П. Охремчук.

 

У обговоренні питання виступили в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту РДА Е.А. Дегтярьов та начальник відділу культури райдержадміністрації Т.В. Нічебай.

 

Начальник управління соціального захисту населення РДА В.В. Лукашин детально доповів "Про підсумки оздоровлення дітей та підлітків влітку 2013 року". Директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації І.В. Мещан, взявши слово у обговоренні даного питання порядку денного, дав високу оцінку проведеній роботі відповідними службам району у масштабах області. Подякував керівникам, відповідальним особам за проведену роботу, вніс пропозиції по вдосконаленню деяких позицій у роботі з питань організації оздоровлення дітей на наступний рік.

 

Про стан невиробничого травматизму в Якимівському районі поінформував присутніх на колегії начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації В.В. Лукашин. Про стан розрахунків підприємств Якимівського району і погашення заборгованості до Пенсійного фонду України детально із вказанням практично всіх боржників перед фондом доповів начальник управління ПФУ у Якимівському районі К.В.Сокол.

 

 

Т.БЕЛИМЕНКО,

Фото автора

За матеріалами газети "Слово трудівника"

Прочитано 1665 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии