Якимівські податківці провели "круглий стіл" для представників бізнесу

Четверг, 28 Ноябрь 2013 07:13
Оцените материал
(0 голосов)

Заступником начальника — начальником Якимівського відділення Мелітопольської ОДПІ Михайловою Іриною Іллівною проведено засідання «круглого столу» з представниками малого та середнього бізнесу та місцевої влади.

Одне з питань, що обговорювались, стала сплата єдиного податку юридичними та фізичними особами — підприємцями. Ірина Іллівна звернула увагу, що спільна робота з органами місцевого самоврядування, районною державною адміністрацією дозволяє вирішувати ряд проблемних питань, які виникають під час впровадження нових норм податкового законодавства. Як результат, за рахунок заходів, вжитих підрозділами Якимівського відділення Мелітопольської об’єднаної державної податкової інспекції, та завдяки податковій свідомості суб’єктів господарювання за 10 місяців 2013 року від фізичних осіб-підприємців надійшло 2 мільйони 60 тисяч гривень єдиного податку, що на 24,1% більше минулорічних показників.


Юридичними особами за цей же період було сплачено 681,6 тисяч гривень, що на 23,3% більше, ніж у січні-жовтні 2012 року.


Загалом, підбиваючи підсумки проведеної роботи, в спільному обговорюванні зауважили, що в цілому до місцевих бюджетів Якимівки та Якимівського району за 10 місяців 2013 року надійшли доходи у сумі 40 мільйонів 79 тисяч гривень. Це на 2 мільйони 90 тисяч гривень або на  5,5% більше січня-жовтня 2012 року.


«Незважаючи на економічні та фінансові труднощі, наповнення бюджетів у районі виконуються згідно доведених планових показників», — відзначила на завершення зустрічі Ірина Михайлова.

 

 

Головний державний інспектор

Кучеренко Н.М.

Прочитано 1147 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии