Чорноземненців привітали з 8 березня святковим концертом

Четверг, 13 Март 2014 12:17
Оцените материал
(0 голосов)

Теплого весняного вечора 8 березня мешканці Чорноземненської сільради зібрались разом, щоб відзначити Міжнародний жіночий день.

Своїх мам, бабусь, сестричок привітали танцювальний колектив «Алгоритм» і учні школи, які майстерно виконали пісню про маму. Зачарували усіх своїми виступами дівчата з ансамблю «Незабудки». Вже стало традицією, що вони виконують старовинні напівзабуті народні пісні і сучасні запальні популярні хіти.

 

Кожний номер супроводжувався коментарем ведучої, тому концертна програма, яка тривала близько двох годин і була насичена різнобарвними номерами, все ж не дозволила раніше відведеного часу покинути зал жодному глядачу. Всі гучно аплодували кожному артисту.

 

Було помітно, що учасники дуже хвилювалися, адже звітували не для себе, а показували жителям села свою майстерність.

 

Свято вдалося на славу, хоч і не обійшлося без маленької прикрості — дуже вже померзли глядачі в залі.

 

А найбільше радує, що талант і завзятість чорноземненців одержує підтримку в особі депутата Якимівської районної ради Чудакова Валерія Вікторовича (на фото). Він активно морально і фінансово підтримує намагання молоді відродити культурні заходи в селі.

 

На завершення хотілося б сказати, що влаштовані концерти сприймаються з великою вдячністю, і хотілося б, щоб ентузіазму активістів вистачило на ще багато таких же яскравих і незабутніх концертів.

 

 

Вдячні глядачі

За матеріалами газети «Слово трудівника»

Прочитано 1579 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии