Радивонівські школярі відзначили Міжнародний день птахів

Пятница, 18 Апрель 2014 17:07
Оцените материал
(0 голосов)

До Міжнародного дня птахів у Радивонівській школі за ініціативи кафедри «За здоровий спосіб життя» пройшло справжнє свято.

День розпочався з урочистої загальношкільної лінійки, яка супроводжувалась співами птахів. Бібліотекар розповідала про історію свята, учні початкової ланки читали вірші. Кожен клас отримав маршрутні листи із завданнями, серед яких — проведення екскурсії зі спостереженням за поведінкою птахів, відповіді на запитання орнітологічної вікторини, збори доробок, малюнків і плакатів, присвячених птахам.


У коридорах школи було розміщено багато цікавої інформації про життя птахів. У бібліотеці працювала виставка літератури «Мій друг пернатий».


Напередодні свята школярі розвішували пташині будиночки у горіховому та черешневому садах біля школи, а учні з с. Богатир лагодили гнізда на деревах Алтагирського лісництва.


Ще раніше (восени) діти разом із вчителями природознавства та екології виготовили годівнички та підтримували птахів взимку, бо з потеплінням клімату деякі види птахів почали залишатися на зимівлю у нашій місцевості.


Хочеться звернути увагу на те, з якою любов’ю та цікавістю діти розповідали про проведену роботу, а зібрані матеріали були представлені всій школі. Активним учасникам заходу були вручені подяки.



Н.АНДРЮЩЕНКО, О.ЛОБКОВА,

За матеріалами газети «Слово трудівника»

Прочитано 1388 раз Последнее изменение Четверг, 24 Апрель 2014 09:32
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии