На засіданні Червоноармійської сільської ради заслухали звіт дільничного

Среда, 06 Август 2014 06:48
Оцените материал
(0 голосов)

На минулому тижні відбулося засідання Червоноармійської сільської ради, на якому одним із питань порядку денного був звіт дільничного інспектора міліції Сергієнка Олега Жоржевича. Дільничний доповів про криміногенну ситуацію в Якимівському районі, про попередження та припинення правопорушень на території сільської ради.

Так, станом на кінець липня 2014 року до Якимівського РВ ГУМВС України надійшла 21 заява мешканців Червоноармійської сільської ради. Вищевказані заяви були зареєстровані в журналі єдиного обліку Якимівського РВ. За ними було порушено вісім кримінальних проваджень, складено 21 адміністративний протокол, а саме: за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) — 2; за ст.173-2 КУпАП (вчинення насильства у сім’ї, невиконання захисного припису або непроходження колекційної програми) — 3, за ст. 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява у громадських місцях у п’яному вигляді) — 9.  


Під час засідання з присутніми була проведена профілактична бесіда про недопущення скоєння насильства у сім’ї, злочинів на ґрунті побуту, а також скоєння проступків кримінального характеру та порушення адміністративного законодавства.


На засіданні сільської ради присутні поставили дільничному інспектору чимало питань, на які отримали кваліфіковані відповіді. Роботу ДІМ Якимівського РВ капітана міліції Сергієнка О.Ж. визнали задовільною.



С.ДРУЖИНЕНКО,

За матеріалами газети «Слово трудівника»

 

Прочитано 1542 раз Последнее изменение Среда, 06 Август 2014 09:29
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии