Не залиштеся байдужими!

Понедельник, 08 Сентябрь 2014 05:28
Оцените материал
(0 голосов)

День початку осені у Якимівському районі поряд зі святом першого дзвоника видався весь наскрізь просякнутий сумними новинами: ганнівці отримали звістку про загибель односельця в зоні АТО, червоноармійців скував жах трагічної загибелі під уламками напівзруйнованої споруди дев’ятилітнього хлопчика і сильне каліцтво його семилітнього товариша.

За словами очевидців хлопці гралися «на пляжі» (колись у селі було окультурене місце відпочинку), а потім вибрали собі небезпечну розвагу: стрибати з дерева на дах туалету біля колишньої зупинки. Споруда була в аварійному стані. Під вагою дітей плита перевернулася і придавила одного, другого засипало уламками цегли. Це сталося в останній день літа.


Ледве живого Солохненка Сергійка батько повіз на зустріч швидкій допомозі. Лікарі вчасно і кваліфіковано надали першу медичну допомогу і провели ряд складних операцій. Наступного дня хлопчика перевели до обласної дитячої лікарні. Нині він перебуває у комі, але є велика надія на його одужання. Один день перебування у реанімації обходиться більше ніж в одну тисячу гривень. Батьки Сергійка офіційно ніде не працюють, перебиваються тимчасовим підробітком, тож і звертаються за допомогою до небайдужих людей. Хто може – не проігноруйте, допоможіть Сергійкові стати на ноги!


Кошти на лікування Сергійка можна перерахувати на картку Приватбанку № 4149497811360793 на імя Солохненка Віталія Сергійовича.



За матеріалами газети «Слово трудівника»

Прочитано 1394 раз Последнее изменение Понедельник, 08 Сентябрь 2014 05:29
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии