Якимівчанка – лауреат обласної педагогічної премії

Понедельник, 13 Октябрь 2014 07:45
Оцените материал
(0 голосов)

На урочистостях з нагоди Дня працівників освіти, що пройшли у обласному центрі, із професійним святом освітян привітали голова обласної державної адміністрації В.О. Баранов, голова обласної ради В.І. Межейко та голова обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Н.І.Грінь.

Захід зібрав кращих представників педагогічної громади області. Серед них була і представниця Якимівського району – вчитель біології та хімії НВК «Якимівська гімназія» Людмила Василівна Павлова. Вчителька стала лауреатом обласної педагогічної премії, бо досягла у 2013-2014 навчальному році дійсно найкращих результатів серед педагогів Якимівського району, а саме підготувала переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Микиту Маркіна, який представляв Запорізьку область на фінальному етапі конкурсу і теж став призером (ІІІ місце). А її учениця Волкова Юлія на зовнішньому незалежному тестуванні набрала максимальні 200 балів з біології та 197 балів з хімії. Ці учні стали студентами одного з найкращих медичних вузів України, Київського національного медичного університету ім. О.О. Богомольця і навчаються там на бюджеті.


Людмила Василівна працює у Якимівській гімназії з моменту її заснування. За ці роки вона викладала у класах з поглибленим вивченням біології, випускники яких тепер працюють у різних медичних закладах України; сільськогосподарських підприємствах, у Мелітопольському державному педагогічному університеті ім. Б. Хмельницького. 7 років Л.В. Павлова була керівником районного методичного об’єднання вчителів біології. Вона завжди охоче ділилася своїм досвідом із колегами.


Людмилу Василівну знають не тільки у Якимівському районі: вона неодноразово була членом журі обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології.


Колектив НВК «Якимівська гімназія» пишається Людмилою Василівною та бажає їй міцного здоров’я, творчого натхнення, багато талановитих учнів, щастя та добробуту у родині.



Н. Вагеник,

За матеріалами газети «Слово трудівника»

Прочитано 1472 раз Последнее изменение Вторник, 14 Октябрь 2014 10:09
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии