Осінній бал для учнів Азовської ЗОШ

Вторник, 25 Ноябрь 2014 14:19
Оцените материал
(0 голосов)

У Азовській школі вже давно стало доброю традицією кожної осені проводити тематичні свята. Не став винятком і цей рік. У вихідні дні школа замайоріла всіма барвами веселки. Виставкову залу наповнили яскраві букети з найрізноманітніших квітів, овочів, фруктів.

Пухнасті хризантеми різнобарвним дивом прикрасили шкільне свято – кольору бузкового туману, рожево-полум’яні та сніжно-білі із серцем жовтим сонячним і ніжним. Побачивши цю виставку, можна поринути у світ казки, адже тут все у яскравих кольорах, все посміхається і радіє. Усі композиції разом створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися учні, батьки й вчителі школи. Кожен клас створив свою неповторну композицію та підготував її захист.


Участь у заході брали учні 5-8 класів. Свято підготували учні 6-Б класу разом із класним керівником Жарик Н.І. Яскраві костюми, веселі пісні створювали святковий настрій. Школярі у своїх композиціях відображали реалії та події нашого життя. Важко було у такій гармонії природної краси та творчого підходу визначити переможців. Журі відзначило композиції 5-Б, 6-А, 8-А, 7-А, 7-Б, 8-Б. А переможцями стали учні 6-Б класу та учні 5-А класу, які підготували чудові композиції та цікавий захист. Всі класи отримали грамоти за перемогу.


А потім відбувся «Осінній бал». Вечір, наповнений осінніми мотивами, закружляв у ритмі вальсу чудових пар – учасників осіннього змагання. Тематичний вечір «Мандри Європою» у вигляді конкурсної програми для учнів старших класів розпочався з конкурсу «Візитка» та представлення ведучими конкурсних пар. Кожна пара заздалегідь знала країну, яку їй доведеться представляти: 9 клас – Коломієць І. та Чекушева Є. – Данія, 10 клас – Пчелінцева Н. та Карнаух І. – Великобританія, 10 клас – Третяков Я. та Сагура Н. – Німеччина., 11-А клас – Гнєздовська А. та Кияшко Д. – Франція, 11-Б клас – Долгих М. та Загуменна В. – Австрія. Під час свята пари подорожували різними європейськими країнами, де виконували різні цікаві та захоплюючі завдання. Та, мабуть, найчарівнішим все ж таки був момент вальсу. Усі пари танцювали дуже старанно, а найголовніше – з іскрою радості в очах. Для учнів 11-х класів цей бал був, безумовно, зворушливим, адже це їх останній осінній бал.


Ведучі свята (Чернікова Є. та Матвієнко А. – 10 кл.) проводили різноманітні конкурси.  Під час заходу учасникам «намалювали усмішки» учні 9 класу своєю потішною постановкою. У багатьох європейських країнах побували учні, а завершили подорож у рідній Україні.


Оформлення залу та дизайн було здійснено учнями 10-го класу та класним керівником Бабич Галиною Іванівною.  У цьому році журі вирішило не підбивати підсумки, адже кожна пара достойна перемоги! Тому всі учасники розійшлися по домівках із гарним настроєм та солодкими подарунками від 10-го класу.


Що ж, Осінній бал минув, як одна мить, але запам'ятався усім яскравістю емоцій і теплим привітним прийомом глядачів. Тож, дуже добре, що є такі люди, які прагнуть дарувати всім оточуючим гарний настрій та хвилини щастя.



Аліна Киценко,

За матеріалами газети «Слово трудівника»

Прочитано 439 раз Последнее изменение Среда, 26 Ноябрь 2014 07:28
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии