Х Міжнародна конференція студентів і молодих вчених «Управління соціально – економічним розвитком регіонів та держави»

Четверг, 14 Апрель 2016 11:40
Оцените материал
(1 Голосовать)

Цими днями у Запорізькому національному університеті проходить Х Міжнародна конференція студентів і молодих вчених «Управління соціально – економічним розвитком регіонів та держави».

В роботі конференції приймають учать представники науки та студентства Республіки Польща, Київських, Луганських, Хмельницьких вишів, представники Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, та Національного банку України.

Для мене найбільш цікавими були теми, які стосувалися місцевих бюджетів в умовах реформування територіальної організації влади, інтеграції науки та бізнесу, активізації в’їзного туризму в Україні, індустріальних парків в Україні та розвитку бізнес-інкубаторів

1

Вітаючи учасників конференції, я запропонувала студентам поглянути один на одного і зрозуміти, що зараз вони дивляться у очі майбутнього України. Саме їм, молодим науковцям, надана можливість писати і обґрунтовувати нові економічні шляхи нашої держави в умовах проведення територіальної реформи. Зараз, у громад, виникає більше питань, чим є відповідей і саме від професіоналізму, ініціативи та інновацій економістів залежить фінансове благополуччя громад у регіонах.

Велика подяка Аллі Василівні Череп, викладачам та всьому колективу ЗНУ за прекрасну організацію роботи конференції.

2

Дуже приємно було зустріти Наталію Пічкур, керівника центру екологічної культури у м. Запоріжжі. Вдвічі приємно, тому що у свій день народження вона приділяє увагу науці, студентам та питанням розвитку Запорізької області. Вітаю чудову жінку зі святом и бажаю любові, успіху та натхнення!

(с)Любим Людмила

Прочитано 7863 раз Последнее изменение Четверг, 14 Апрель 2016 12:08
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии