Конкурс на кращу територію

Вторник, 21 Июнь 2016 10:20
Оцените материал
(0 голосов)

Традиційно напередодні свого професійного свята — Дня медичного працівника — серед 13 відділень центральної районної лікарні відбувається конкурс на кращу територію. Даний захід є постійним і діє вже протягом понад 10 років.

Сьогодні компетентне журі оглянуло усі території райлікарні, поспілкувалося із представниками того чи іншого відділення. Деякі відділення старанно готувалися до конкурсу, медики вигадували сценки, співали та навіть танцювали, таким чином гостинно зустрічаючи гостей.

На знак подяки за чисті та охайні території кожне відділення на урочистому заході, приуроченому до професійного дня, який відбувся сьогодні у районному будинку культури, було відзначене пам’ятними подарунками. А от три відділення із найохайнішими та найкрасивішими, на думку журі, територіями розділили між собою три почесних місця із найкращими подарунками.

Тож, третє місце здобуло поліклінічне відділення, на другому розмістилося інфекційне, яке, доречно буде сказати, вигадало навіть свою таможню та зробило символічний Титанік. А от перше місце та звання найгостиннішого та найохайнішого відділення якимівської медицини отримав Центр первинної медико-санітарної допомоги.

Слово трудівника

Прочитано 801 раз Последнее изменение Вторник, 21 Июнь 2016 10:26
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии