У Токмаку фонтан готують до зими

Четверг, 22 Ноябрь 2012 12:41
Оцените материал
(0 голосов)

Насувається зима, а з нею і морози. А тому функціонування фонтану, який з'явився в центрі міста завдяки державній субвенції, що залучена у район за підтримки народного депутата Артема Пшонки, унеможливлюється. Оскільки на його будівництво було витрачено чимало ресурсів, то безвідповідально до збереження цієї споруди ставитись недопустимо.

Тож нещодавно розпочалися роботи щодо консервації конструкції. Робітники КП «Комунальник» Павло Скібін та Сергій Горенко монтували дерев’яний каркас. Під штучним «дахом» опиняться лише основні комунікації.

 

Заступник директора комунального підприємства Микола Ясиневич пояснив, що дерев’яний каркас обтягнуть спеціальною плівкою, щоб уберегти конструкції фонтану від зимових опадів. Такі заходи сприятимуть зберіганню цього об’єкта і від людського фактору. Адже побудувати споруду – це половина справи, тепер необхідно ще вберегти збудоване. А з нашим українським менталітетом виникають іноді проблеми.

 

Цей зведений ремонтниками каркас, накритий плівкою, має оберігати «спокій» фонтана від втручання погоди та недоброзичливців, щоб вже з настанням весняної пори він без перешкод відновив свою роботу і радував око жителів Токмака.

 

 

Денис Юдінков

За матеріалами газети "Наше місто Токмак"

Прочитано 1528 раз Последнее изменение Понедельник, 15 Июль 2013 08:01
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии