Поштовх розвитку агротуризму в селі Новопетрівка дано!

Понедельник, 11 Июль 2016 08:01
Оцените материал
(1 Голосовать)

08 липня 2016 року фахівці Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області відвідали приватну садибу на березі Азовського моря з метою приєднання її до міжнародної туристичної мережі Країн Східного Партнерства. Приватна садиба "Петровська гавань" рада бачити відвідувачів в своїх володіннях.

Садиба розташована в мальовничій заповідній зоні, на березі Азовського моря, в селі Новопетрівка Бердянського р-ну в 14 км. від м Бердянська. Територією заповідника протікає річка Берда на берегах якої є лікувальні грязьові джерела. Легендарне село Новопетрівка назване на честь фортеці Петра Великого, є популярним місцем відпочинку на Приазов'ї. Можна насолодитеся морським повітрям, настояним на запахах степових трав, і відчути ласку теплого оксамитового моря. Купальний сезон триває більше 4х місяців, середня температура води 22, повітря 28-33 градусів.
Власниця морської агрооселі отримала «домашнє завдання» від керівника Регіонального фонду Володимира Степаненка задля підготовки садиби для отримання сертифіката якості послуг міжнародного зразку мережі CERTOUR.

(с)ФБ Володимир Степаненко

Прочитано 9157 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии