Мелітопольські платники отримали більше 56 мільйонів гривень ПДВ

Среда, 16 Октябрь 2013 08:15
Оцените материал
(0 голосов)

У січні-вересні 2013 року платникам Мелітополя та Мелітопольського району відшкодовано 56 мільйонів 171 тисячу гривень, що на 25 мільйонів 713 тисяч гривень або на 84,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Мелітопольська ОДПІ відзначає, що, практика своєчасного та повного відшкодування цього податку стала нормою.


Цього року ПДВ «автоматом» проводилося по 14 підприємствам Мелітопольського району на суму понад 4,5 мільйона гривень. Стійка тенденція щодо повернення цього податку на розрахункові рахунки підприємств не тільки позитивно відображається на роботі самих суб'єктів господарювання, а й на загальному стані економічного та інвестиційного клімату регіону, адже з кожним місяцем більшає кількість платників податків, які чітко дотримуються встановлених законодавством критеріїв для відшкодування ПДВ.


Водночас у Мелітопольській ОДПІ триває контроль за правомірністю бюджетного відшкодування ПДВ. З початку поточного року упереджено незаконно задекларованих сум податку на додану вартість у розмірі майже 411 тисяч гривень.


Загалом протягом січня-вересня 2013 року до загального фонду Державного бюджету мелітопольські підприємства сплатили близько 43 мільйонів гривень податку на додану вартість.

Прочитано 1046 раз Последнее изменение Среда, 16 Октябрь 2013 08:24
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии