Мелітопольці вже задекларували більше 5 мільйонів гривень

Четверг, 13 Февраль 2014 07:06
Оцените материал
(0 голосов)

З 1 січня 2014 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році. Як повідомила начальник Мелітопольської ОДПІ Світлана Гаврилова у січні цього року 142 громадянина Мелітополя та Мелітопольського району вже задекларували 5 мільйонів та майже 400 тисяч гривень минулорічних доходів. Податок до сплати у місцеві бюджети склав 306 тисяч гривень.

Оскільки сплата податків є громадянським обов’язком перед державою та суспільством, то у 2014 році декларацію про майновий стан і доходи обов’язково треба подати тим громадянам, які отримували протягом 2013 року доходи не від податкових агентів, іноземні доходи, доходи від здійснення операцій з інвестиційними активами, від надання майна в оренду фізичним особам, доходи у вигляді виграшів у гральних закладах, спадщини чи подарунків, інші доходи, які не були оподатковані протягом року за місцем виплати доходу, але не є звільненими від оподаткування.


Нагадаємо, що відзвітувати про свій майновий стан і доходи, отримані торік, слід до 1 травня 2014 року, а сплатити податок — до 1 серпня цього ж року.

Прочитано 1254 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии