Мелітопольського підприємця оштрафували за торгівлю алкоголем "на розлив"

Пятница, 14 Февраль 2014 08:43
Оцените материал
(0 голосов)

Запоріжці сплатили за ліцензії понад 2,2 мільйона гривень. Саме такими є у січні поточного року надходження до бюджетів області від плати за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Платникам видано 317 ліцензій, призупинено 68 та анульовано 65 ліцензій.

За минулий місяць проведено п’ять перевірок суб’єктів господарювання, що вроздріб або оптовими партіями торгують алкогольними напоями та тютюновими виробами. За їх результатами встановлено десять порушень та застосовано фінансових санкцій на суму 52 тисячі гривень.

 

Наприклад, при проведенні перевірки підприємця Г. у Мелітополі було встановлено, що роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами проводилася без наявності відповідних ліцензій, виявлено зберігання алкогольних напоїв немаркованих марками акцизного податку. Перевіряючі також встановили, що в магазині практикували торгівлю спиртними напоями «на розлив», хоча така форма обслуговування покупців передбачена для тих закладів, які мають статус суб'єкта господарювання громадського харчування.

 

Сума штрафних санкцій склала майже 26 тисяч гривень. Окрім того, з магазину вилучено товарів на п’ять тисяч гривень.



 

Головне управління Міндоходів у Запорізькій області

Прочитано 1196 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии