На Мелітопольщині триває деклараційна кампанія

Среда, 19 Март 2014 09:36
Оцените материал
(0 голосов)

Станом на 15 березня вже 1484 мешканці Мелітопольщини надали декларації до Мелітопольської ОДПІ. У порівнянні з 2013 роком кількість наданих декларацій збільшилась на 149 штук.

Загальна сума задекларованих доходів складає 68 461,5 тис. гривень. Сума податку, яку треба сплатити складає 1 251,4 тис. гривень. Серед громадян Мелітопольського краю один — міліонер!


Для зручності мешканців Мелітопольського району ОДПІ організовано виїзні прийоми у всіх 16 сільських радах . Для цього складено спеціальний графік виїзних прийомів на всю кампанію декларування. Протягом лютого та березня поточного року спеціалісти Мелітопольської ОДПІ у вже побували у всіх 16 сільських рад району.


Під час прийому декларацій у сільських радах проводяться консультації щодо правильності заповнення декларацій, у школах організовано зустрічі та лекції для учнів і педагогічних колективів з питань організації підприємницької діяльності, сплати податку на нерухомість, плати за землю, а також порядку надання декларацій на право використання податкової знижки.


Слід зазначити, що 127 городян та мешканців району скористалися правом на податкову знижку на загальну суму 126,8 тис гривень. У порівнянні з минулим роком кількість таких декларантів збільшилася на десять осіб, а сума для повернення у вигляді податкової знижки збільшилася майже на 15 тис. гривень. Декларації на використання права на податкову знижку громадяни можуть надати протягом всього року.

Прочитано 1137 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии