Мелітопольські податківці привітали своїх підшефних зі святом Останнього дзвоника

Вторник, 03 Июнь 2014 10:27
Оцените материал
(0 голосов)

У передостанній день весни для учнів Мелітопольської школи-інтернату №1 була проведена урочиста лінійка з нагоди завершення навчального року. Завітали на свято і почесні гості: учні отримували вітання та дарунки від секретаря міськвиконкому Сергія Мінько, представників Таврійського агротехнологічного університету. Та першими їх поздоровили шефи – податківці.

Ще напередодні, ввечері, вихованці отримали від шефів традиційний і найулюбленіший подарунок – небо над школою розквітло букетами різнокольорових вогників феєрверку. Тож поява представників Мелітопольської ОДПІ була означена дружним «Дякуємо!».


Щороку кожен співробітник Мелітопольської ОДПІ робить свій посильний внесок для допомоги дітям. Податківці розуміють наскільки необхідно дітлахам, що не мають батьків, відчувати людську турботу та небайдужість до себе. А ще кожній людині дуже важливо хоч трішки змінити цей світ на краще, подарувати теплоту свого серця тому, хто цього потребує.


Останній дзвоник – це не тільки закінчення певного етапу для учнів та вчителів. Озираючись назад, мелітопольські податківці теж проводять своєрідний аналіз роботи. Цього року зустрічі підшефних із податківцями набули регулярності. Шефи вітали діточок із зимовими святами, зустрічали їх у себе на старий Новий рік, брали активну участь у шкільних заходах. Із жовтня у школі-інтернаті був введений спеціальний курс «Основи податкових знань» для учнів дев’ятих класів. Уроки проводилися із величезним ентузіазмом та переконанням у важливості виховання в школярах не тільки фактологічних знань, але і розуміння ними своєї ролі у суспільстві – ролі громадян своєї країни. Тож 30 травня на шкільному подвір’ї зустрілися не «невідомі податківці», а добрі знайомі.


- Це визначна подія для кожного учня, – підкреслила, під час свого поздоровлення начальник інформаційно-комунікаційного відділу Тетяна Кисельова. – За дев’ять, або одинадцять років рідна школа стала другим домом, клас – родиною. І ось випускники залишають шкільні стіни. Хочеться побажати, щоб кожен з вас, і ті, хто у вересні продовжать навчання і особливо ті, хто залишає школу, знайшли свій шлях у житті.

Прочитано 1240 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии