Підприємці Чернігівського району обговорили проблемні питання з державними службами та владою регіону

Среда, 07 Сентябрь 2016 14:15
Оцените материал
(1 Голосовать)

Під час робочої поїздки до Чернігівського району голова облдержадміністрації Костянтин Бриль провів засідання обласної виїзної приймальні з питань підприємництва. Головна мета заходу - вивчення проблем розвитку підприємництва, надання практичної і методичної допомоги суб'єктам підприємницької діяльності.

Також участь у засіданні взяли голова постійної депутатської комісії з питань економічного розвитку, інвестицій, регуляторної політики і підприємництва Запорізької обласної ради Людмила Любім, заступник директора з енергозбуту ВАТ «Запоріжжяобленерго» Сергій Горобцов та начальник управління безпеки харчових продуктів і ветеринарії ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Дмитро Дойнов, представники фіскальної служби та Держгеокадастру.

Головними питаннями, що були порушені представниками підприємництва Чернігівського району, стали порядок та умови переходу на двохзонний та трьохзонний тарифи для підприємців; складність в оформленні земельної ділянки під об’єкти торгівлі чи їх будівництво в межах населеного пункту; можливість відміни мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення, а також можливість отримання пільгових кредитів для ведення підприємницької діяльності.

Чималий резонанс викликали не тільки земельні питання, а і нюанси роботи новоствореного ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області. Начальник управління безпеки харчових продуктів Держпродспоживслужби Дмитро Дойнов роз’яснив підприємцям, що після оптимізації служба об’днала в собі функції шести управлінь, тож нині більшісь контролючих функцій (в тому числі і захист прав споживачів) консолідуються в обласному центрі.  

В свою чергу Костянтин Бриль підкреслив, що всі питання, які виникають в районах, тримаються на контролі владою регіону.

http://www.zoda.gov.ua/

Прочитано 7388 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии