У Михайлівці пройшов "Тиждень доброти"

Вторник, 04 Июнь 2013 13:15
Оцените материал
(4 голосов)

Нещодавно у КЗ «Дитячий центр» проходив «Тиждень доброти». Щодня протягом цього тижня вихованці позашкільного закладу мали змогу почути від керівників гуртків притчі про добро, а також поділитися своїми власними життєвими історіями про добрі вчинки, які вони зробили, або хтось зроби в для них.

З цією метою у коридорі позашкільного закладу діяла «Скринька Добрика», в яку гуртківці мали змогу вкинути листи про добрі справи своїх друзів, авторські вірші та казки про добро.

 

Головним персонажем тижня був «Добрик» – чарівна істота, добрий, чуйний чоловічок, який доброзичливістю, шанобливим ставленням до людей приносить кожному добро, щастя, здоров’я, успіх, прагне справедливості. Голова Добрика – земна куля у вигляді серця, оповита меридіанами та паралелями, що символізують любов, планету. Зліва – маслинова гілочка, символ миру, рис – символ достатку в різних країнах світу.

 

Впродовж тижня діти разом з батьками та працівниками закладу приносили речі, які передали як гуманітарну допомогу до Червоного Хреста.

 

Однією з добрих справ тижня стало прибирання довкілля. Діти разом з керівниками гуртків висадили нові деревця та прибрали територію.

 

Працівники закладу не обмежились добрими справами на території дитячого центру, а й зробили велику справу за його межами. На території колишнього клубу СВК «Україна» стоїть пам’ятник великому сину України – Тарасу Григоровичу Шевченку. Час зробив свою справу, і постамент та територія навколо пам’ятника виявилися занедбаними. А тому працівники закладу вирішили навести лад і привести пам’ятник Великому Кобзареві в належний стан. Вони пофарбували постамент, прибрали клумби та висадили на них нові квіти. А ліворуч від пам’ятника посадили кущ калини – символ нашої неньки-України.

 

Хотілось би висловити вдячність всім, хто відгукнувся і взяв участь у заходах, які проводились в рамках «Тижня Доброти». І нехай тиждень закінчився, та люди, які роблять добрі справи, ніколи про них не забувають, творять добро впродовж усього життя!

 

Станіслав Косенко

За матеріалами газети "Михайлівські новини"

Прочитано 2162 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии