Помічник народного депутата Артема Пшонки провела особистий прийом громадян на Михайлівщині

Пятница, 20 Декабрь 2013 08:04
Оцените материал
(0 голосов)

Помічник народного депутата України А.В. Пшонки, депутат обласної ради Л.С. Любим зустрілась з жителями Михайлівського району. На зустріч прийшли понад 20 осіб.

Люди сиділи, чекаючи своєї черги, спілкувалися між собою, розповідали про свої проблеми, сумніви та сподівалися, що Л.С. Любим донесе їх проблеми до народного депутата, який зможе їх розв’язати.

 

Л.С. Любим на зустрічі розповіла про політичну ситуацію в Україні та незмінну допомогу народного депутата, його участь у вирішенні соціально-економічних проблем території.

 

Помічник А.В. Пшонки приймала відвідувачів не тільки особисто, а й по телефону. Так, жителька с. Любимівка прохала допомогти придбати доньці-інваліду комп’ютер або ноутбук, тому що дівчина не в змозі ходити — все її життя проходить в ліжку, біля вікна. Людмила Любим підтримала цю жінку морально і висловила розуміння критичної ситуації, пообіцяла обов’язково передати прохання про допомогу А.В. Пшонці.

 

Під час прийому були вирішені різні питання. Ті проблеми, які не змогли розв’язати того дня, поставлені на контроль помічника народного депутата та громадської приймальні.

 

Наприкінці зустрічі Л.С. Любим подякувала всім тим, хто бере активну участь у громадсько-політичному житті, працює не шкодуючи сил та здоров’я на благо Михайлівщини та України.

 

«Сьогодні неможливо вирішити всі питання в стінах парламенту. Ми повинні самі боротись за справедливість. Хто стукає, тому відчиняють», — підсумувала помічник народного депутата України Л.С. Любим.

 

 

О. ЩОКІНА

За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1061 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии