"Народна філармонія" завітала у гості до михайлівських військовослужбовців

Пятница, 27 Июнь 2014 09:45
Оцените материал
(0 голосов)

У квітні цього року з метою підняття бойового духу української армії та активності вступу до лав Національної гвардії, забезпечення миру і єднання народу та збереження цілісності нашої держави стартував мистецький проект «Народна філармонія». До участі у цій Всеукраїнській акції, ініціатором якої є громадське об’єднання «Народна філармонія», долучились композитори, народні та заслужені артисти України, співаки-барди, історики, викладачі та студенти, журналісти громадського телебачення, кореспонденти, активісти.

У рамках акції проходять концерти-зустрічі представників українського мистецтва із військовослужбовцями по всій території України. Минулої неділі артисти завітали й до військової частини, яка тимчасово розташована в селі Мар’янівка, а 23 червня, на запрошення голови РДА Віталія Матросова, — до Михайлівської райдержадміністрації, де привітали з професійним святом державних службовців району.


Розпочалися зустрічі духовним зверненням отця Димитрія (Присяжного), який зачитав молитву про Україну, про мир в усьому світі та передав дарунки від прихожан Свято-Покровської церкви м. Боярки, Київської області.


Серед учасників концертної програми були артисти з різних куточків України. Всі виступи були сповнені щирості, високого патріотичного духу, гордості за воїнів, яким сьогодні випала доля зберегти нашу державу.


Координатор мистецького проекту «Народна філармонія» Руслана Лоцман розповіла, що військові частини — саме ті місця, де артисти сьогодні потрібні. Тому вони й вирушили з гастролями містами України. Вже відбулися концерти в Чернігівській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Полтавській, Київській, Львівській, Ровенській, Харківській, Дніпропетровській областях.


Митці подарували справжнє свято військовим та держслужбовцям, які, в свою чергу, тепло зустрічали артистів та дякували їм за приїзд.


На завершення зустрічей артисти та глядачі разом виконували (на фото) гімн України на знак єдності навколо ідеї миру і добра, високого патріотизму та соборності рідної України.



Відділ організаційної роботи райдержадміністрації

За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1139 раз Последнее изменение Пятница, 27 Июнь 2014 12:35
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии