Голова Михайлівської РДА відвідав сім’ї вимушених переселенців

Пятница, 22 Август 2014 09:27
Оцените материал
(0 голосов)

Голова Михайлівської райдержадміністрації В. Матросов та заступник голови РДА О. Денисенко здійснили об’їзд Тимошівської сільської та Пришибської селищної рад, де разом із Тимошівським сільським головою В. Петровим та Пришибським селищним головою О. Сочковою відвідали сім’ї вимушених переселенців зі східних областей України, поспілкувались з ними, обговорили нагальні потреби та ознайомились з умовами проживання.

На сьогодні в районі офіційно зареєстровано та проживає 53 вимушених переселенця, з них – вісім дітей дошкільного та десять шкільного віку.

Людей, які переселилися до Михайлівського району, хвилює питання працевлаштування та соціальної підтримки, влаштування дітей до навчальних закладів, придбання шкільного одягу та приладдя, отримання пенсій та соцвиплат тощо.


Очільник району в ході спілкування з вимушеними переселенцями вислухав про наболіле та завірив, що районна влада робитиме все, аби жодна людина не відчувала себе покинутою.


Треба зазначити, що і місцева влада, і мешканці району не залишаються осторонь та надають посильну допомогу цим родинам продуктами харчування та одягом, надають приміщення для проживання.


Не опускають рук і не скаржаться й самі переселенці. Деякі з них, терміново покидаючи рідні місця, навіть речей зібрати не встигли, працюють на полях у місцевих фермерів, пораються по господарству. От тільки за рідними місцями дуже тужать і чекають, коли вже можна буде повернутися додому.



За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 498 раз Последнее изменение Пятница, 22 Август 2014 11:03
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии