Мешканці Михайлівки: "Ми обирали депутата, він не підвів

Четверг, 11 Сентябрь 2014 13:31
Оцените материал
(2 голосов)

Про стан наших доріг постійно пише преса, говорить радіо та показує телевізор. Це питання порушують від низових ланок влади і аж до Верховної Ради. Сміливі проекти, авантюрні прожекти, автобани, швидкісні траси, але віз і досі там. Для нас, жителів східного мікрорайону Михайлівки, а саме вулиць Мічуріна, Чкалова, Червоногвардійської та інших, саме стан доріг став на сьогодні найактуальнішим питанням.

Останнім часом дороги набули такого вигляду, що не те, що проїхати, а пройти стало неможливо: Яма на ямі, вибоїна на вибоїні, або дірки посеред дороги. Коли ж пройде злива, дорога взагалі стає схожою на море, яке розлилось. Ні пройти, не проїхати. А життя ж вимагає і йти, і їхати: дітей відправляти до школи і до дитячого садка та й самим треба добиратись до роботи або у інших справах.


Куди ми тільки не звертались з цього питання, в усі владні структури, але нічого не виходило та й на що сподівалися в таких час, коли в країні йде війна на Сході. Відповідь була одна: бракує грошей, матеріалу, потерпіть – зробимо. Але нам терпіти вже не було змоги. І тоді звернулися з листом, як виборці, до свого депутата обласної ради В.І. Дудки. Віктор Іванович, який теж, до речі, їздить цими ж дорогами, пообіцяв розв’язати цю проблему. І ось нарешті на наших вулицях, а саме на Мічуріна та Червоногвардійській, з’явились ремонтники, техніка. Думаємо, що за кілька днів дороги на цих вулицях будуть відремонтовані. Хоч це буде і ямковий ремонт, але всеж дороги будуть кращими. На черзі вулиця Чкалова та інші нашого мікрорайону.


Ми, жителі цих вулиць, щиро дякуємо нашому депутату, у якого слова не розходяться з ділом. Сказав – виконав. Це взагалі особлива риса Віктора Івановича як людини, керівника, нашого депутата, за якого ми голосували, обираючи його в обласну раду. У приймальні дні двері його кабінету майже не зачиняються. Люди йдуть до нього з усього району з різними життєвими питаннями. Кому дитину влаштувати в дитячій садок, кому грошей видати за поле, кому зерно, в когось вода не тече з крану та й багато іншого. І всі ці нагальні питання наш Віктор Іванович, як керівник, депутат і просто як людина намагається вирішувати.


А питань дуже багато. І серед них є такі, що їх важко вирішувати. Це водопостачання, стан доріг, матеріальні проблеми, і просто складнощі людських відносин. Але всім депутат намагається дати пораду, задовольнити, щоб людина не пішла від нього з опущеною головою.


Не треба ще забувати, що В.І. Дудка – просто людина. Голова родини, чоловік, батько для рідних, і дідусь для своєї улюбленої онуки, на яких так мало залишається часу через роботу та депутатські клопоти. За роки життя він виробив у собі риси справедливого керівника, мудрого порадника, тонкого психолога людських душ.


А на столі у Віктора Івановича стоїть фото його попередника, Дмитра Федоровича Пересипкіна, який довгі роки керував колгоспом імені Мічуріна. Йдучи на заслужений відпочинок, він передав честь і славу колгоспу в руки молодого керівника В.І. Дудки. І Віктор Іванович утримав ту честь і славу і далі робить все, щоб вона і надалі росла і множилась, щоб зростав колектив однодумців сучасної агрофірми імені Мічуріна.


На думку нас, його односельців, Віктор Іванович вже має такий досвід як керівник і як депутат, що може підніматись на депутатську посаду вищого рангу і там захищати інтереси нашого району, області і країни в цілому. Ми зичимо вам, Вікторе Івановичу, успіху й наснаги у вашій роботі на благо людей. Впевнені, ми у вас не помилимось. Жителі вулиць Мічуріна та Червоногвардійської та працівники агрофірми імені Мічуріна: Т. Філенко, О. Савченко, І. Ніколашин, Е. Гасанов, М. Чемерисова та інші.



За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 696 раз Последнее изменение Пятница, 12 Сентябрь 2014 05:18
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии