У Михайлівці проведено Марш миру

Среда, 17 Сентябрь 2014 05:28
Оцените материал
(3 голосов)

Понад тисячу людей пройшли центральною вулицею Леніна у Михайлівці на підтримку мирного плану президента України Петра Порошенка. У ході взяли участь колективи підприємств, представники влади, громадських об’єднань та просто небайдужі жителі Михайлівщини.

Колона пройшла від будівлі податкової інспекції до площі Перемоги, де відбувся мітинг. Люди несли державні прапори та скандували патріотичні гасла: «Слава Україні!», «Разом – сила», «Михайлівка – це Україна!» тощо.


Під час мітингу виступили голова райдержадміністрації В.В. Матросов, директор ТОВ «Агрофірма ім. Мічуріна», депутат обласної ради Віктор Дудка, тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира 30 окремої механізованої Гвардійської бригади з роботи з особовим складом С.В. Майдюк, голова Громадської ради при РДА А.А. Данилюк.


- Сьогодні внутрішньополітична ситуація в Україні дійсно складна! Але той факт, що всі ви прийшли на цей мітинг, красномовно говорить про те, що наш район був, є і буде мирним краєм хліборобів. Ми категорично проти війни! Ми – за мир в Україні!


Ми проводимо Марш Миру на підтримку мирних ініціатив президента України завдяки громадськості і велика подяка вам за те, що ми сьогодні єдині, як ніколи раніше.  Ми зібрались сьогодні тут, в першу чергу, для того, аби довести собі, що ми – нація, – зазначив очільник району.


Віктор Дудка вручив С.В. Майдюку бронежилети, побажав скорішої перемоги та повертатися всім живими.


Голова Громадської ради при РДА, А. Данилюк наголосив на тому, що під час мітингу збиратимуться підписи під посланням росіянам. Це послання буде відправлене ветеранським організаціям та органам місцевого самоврядування міст і селищ Російської Федерації. В посланні йдеться про безглуздість агресивної політики російського президента, через якого мають страждати цілі народи.


Варто зазначити, що подібні багаточисельні марші на підтримку мирних ініціатив Петра Порошенка пройшли також у інших районних центрах області. Всього у ньому взяли участь біля 60 тисяч людей.



Юрій ДЬОМІН
За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 597 раз Последнее изменение Среда, 17 Сентябрь 2014 06:04
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии