«Для тебе, Вчителю!» - святковий концерт у Михайлівській ЗОШ

Четверг, 16 Октябрь 2014 06:29
Оцените материал
(1 Голосовать)

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня Україна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

Відбулось таке свято і в КЗ «Михайлівська ЗОШ I-II ступенів». День самоврядування пройшов на вищому рівні: загальношкільна лінійка, представлення директора школи, заступників, вчителів, після чого всі учні розійшлися по кабінетах на уроки, в тому числі й клас «Вундеркіндів» (вчителів).


Усі класи школи приготували оригінальні композиції з квітів, фруктів та овочів. Така виставка пройшла під гаслом «Для тебе, Вчителю!»


З нагоди свята в актовій залі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі і цікаві відеоролики про життя школи від учнів 9 класу. Хлопці-випускники приготували цікаву пісню «Ой, цвіте калина», яку виконали у сучасній обробці (Олег Жовтяк, Владислав Маслов, Максим Молько); Надія Сулимка, Анастасія Люліхіна, Ангеліна Наумецька також привітали всіх піснями.


Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів, від їх посмішок.



Н. Макаренко,
За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 526 раз Последнее изменение Пятница, 17 Октябрь 2014 06:33
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии