Гордість Михайлівщини – президентська стипендіатка Ільченко Юлія

Среда, 26 Ноябрь 2014 08:00
Оцените материал
(0 голосов)

Найщиріші слова привітання з перемогою у ІV Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка Ільченко Юлія, учениця ДНЗ «Михайлівське ВПУ», приймала в останні дні квітня, а тепер ми раді повідомити, що дівчина нарешті отримає заслужену нагороду – стипендію Президента України, адже днями був підписаний відповідний Указ.

Перемога Юлії на черговому мовно-літературному конкурсі – явище закономірне. Ті, хто знають дівчину, хто разом з нею вчиться, ні на краплинку не сумнівалися у її перемозі. У скарбничці здобутків Юлі є щорічні перемоги у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в олімпіадах з української мови та літератури, а у 2013 році, захищаючи роботу з англійської мови в Малій академії наук, вона посіла друге місце в обласному етапі.

 

Юлія вирізняється серед однолітків неординарністю мислення, умінням по-філософськи, з глибоким психологічним аналізом дослідити будь-який літературний твір. Дівчина закохана у літературу, читання по-справжньому стало для неї освітою душі. Прояви тонкощів душі Юлії завжди виблискують перлами у її творчих роботах. Дівчина вже має свою манеру письма: її цьогорічна робота на конкурсі «Об’єднаймося, брати мої » – поема «Дві недолі» – це справжній шедевр юної поетеси.

 

У час розвитку інформаційних технологій дуже рідко можна зустріти молоду людину, про яку однолітки говорять: «Немає такого питання, на яке б не знала відповіді Юля Ільченко, бо прочитала вона більше, ніж ми всі разом взяті».

 

Юля Ільченко – дівчина з розумними амбіціями, з прагненням до досконалості в усьому і великим бажанням знати і вміти сьогодні більше, ніж знала учора. І саме ці життєві принципи, впевнена, дадуть їй змогу досягти перемог вищого рангу.

 

Хочеться вірити, що саме така молодь повинна скласти національну еліту України. Еліту, за яку ніколи не буде соромно українцям перед усім світом.

 


Тетяна САРБАШ,

За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1329 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии