ГІДНІ УМОВИ ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО НАШИХ ДІТЕЙ

Вторник, 17 Март 2015 06:03
Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні неможливо не перейматись через бойові дії, що ведуться в нашій державі. Україна переживає один з найскладніших періодів свого існування. Саме тепер дуже важливо не залишатись байдужими до інших. Тому на душі стає трохи тепліше, коли знаєш, що є люди, які турбуються про майбутнє наших дітей. 


12 березня до Михайлівки завітав помічник Народного депутата України Сергія Валентирова Володимир Чепурний. Приїхав він не з порожніми руками – привіз подарунки - металопластикові вікна для районного будинку культури та КЗ «Михайлівський НВК ЗОШ  І - ІІ ступенів».

- Як добре розуміти, що є люди, які не знаходяться осторонь від проблем розвитку культури в нашій країні. Висловлюємо щиру вдячність С.В. Валентирову за те,  що він не залишається байдужим до майбутнього нашої країни, що допомагає створити гідні умови для розвитку культурної свідомості наших дітей, - дякує начальник відділу культури та туризму Микола Анатолійович Радченко.

- Це вже не перша допомога, яку ми отримуємо від С.В. Валентирова. Він і раніше надавав її нашій школі. Висловлюємо велику вдячність Сергію Васильовичу за те, що завжди готовий відгукнутись та допомогти нам заради майбутнього наших учнів, - говорить Олександр Іванович Телюпа.

Приємно усвідомлювати, що на посадах Народних депутатів України є люди, яким не байдуже майбутнє наших дітей, нашої країни, бо саме від таких вчинків і залежить становлення нашої держави.  

 

Катерина ВОЛГІНА.

Прочитано 276 раз Последнее изменение Вторник, 17 Март 2015 07:32
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии