ЗАВЖДИ ЗІГРІВАЄ ТЕПЛИМ СЛОВОМ

Пятница, 10 Апрель 2015 04:47
Оцените материал
(1 Голосовать)

Доброго дня, шановна редакція улюбленої, цікавої газети «Михайлівські новини».

Дуже швидко минає безтурботне дитинство, проходять шкільні роки та вже ось і наші дітки стають школярами. Так, 1 вересня минулого 2014 року мій найменший синок Михайлик став першокласником. Пройшла урочиста лінійка, присвячена Дню знань, на якій лунала пісня… Ось рядки з неї:

А у школі є веселка

                              кольорова

І найкраща в цілім світі

Перша вчителька моя…

Мами та татусі двадцяти восьми діток передали своїх ще зовсім маленьких синочків та донечок першій в своєму житті вчительці, яка, взявши їх своєю лагідною рукою, повела в доросле, шкільне життя.

Олена Сергіївна Мірошниченко стала шкільною другою мамою нашим дітлахам. Вже майже рік вчителька наполегливо навчає грамоті своїх маленьких друзів, віддаючи при цьому все тепло своєї душі, любов, знання та повагу.

Олена Сергіївна завжди зігріває теплим словом, дає пораду та з великим натхненням передає свій великий, учительський досвід нам, батькам. Близько десяти випусків молодших класів за плечима у Олени Сергіївни, але всіх своїх діток вчителька згадує з великою любов’ю. Для неї немає поганих учнів, адже є сильні в навчанні дітки, а є слабкіші. Уявіть, двадцять вісім маленьких громадян. У кожного свій характер, свій хист до науки, але Олена Сергіївна знайшла індивідуальний підхід до кожної дитини. За сильних учнів вчителька радіє, слабкіших залишає займатися індивідуально (після уроків), ніколи не шкодуючи свого власного часу. З радістю та великим бажанням поспішають наші дітки до школи та кожного ранку радіють зустрічі з нею.

10 квітня святкувала свій День народження Олена Сергіївна Мірошниченко. І доречно сказати, що народилася наша вчителька в весняному місяці квітні, тож і сама Олена Сергіївна гарна, як квітка. Лагідна, стримана, завжди усміхнена, скромна, розумна, творча, толерантна. Виховала Олена Сергіївна двох власних діток: красуню-донечку та синочка.

Тож, шановна, наша люба, дорога Олена Сергіївна. Від щирого серця батьків та маленьких учнів, дозвольте привітати Вас з Днем народження! Бажаємо Вам здоров’я, жіночого щастя, родинного тепла, затишку у Вашій оселі, мирного неба над головою, терпіння, успіхів та натхнення у Вашій нелегкій учительській праці на довгі-довгі роки, розумних та вихованих учнів. А ми, батьки, обіцяємо щосили допомагати Вам у вихованні нашого підростаючого покоління. Дякуємо за Ваш сумлінний труд та творче натхнення.

А ще зі своїм синочком, Вашим учнем-першокласником, ми склали вірша, який хочемо Вам подарувати:

Ось пішов я в перший клас,

Старанно навчаюсь.

Моя перша вчителька

Нам допомагає.

Щоб зростали ми розумні,

Вчились на відмінно,

Щоб із кожної дитини

Виросла Людина.

Олена Сергіївна!

Ми вас любим, поважаєм,

Будем слухатись завжди,

Вам ми обіцяєм!


З великою повагою до Вас, мама першокласника КЗ «Михайлівський НВК І-ІІ ступенів» Інна ШЕВЦОВА.

P.S. Шановні працівники та редактор улюбленої газети. Від щирого серця дякую Вам за нові, цікаві видання, за найкращу в світі газету «Михайлівські новини». Вітаю Вас всіх з настанням довгоочікуваної весни, з наступаючим Великоднем. Здоров’я Вам, миру, щастя, творчого натхнення на нові, незліченні номери улюбленої «районки».

Хай всім Вам щастить!

Прочитано 330 раз Последнее изменение Пятница, 10 Апрель 2015 08:12
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии