СПРАВЖНІЙ ГЕРОЙ- РЯТУВАЛЬНИК

Среда, 15 Апрель 2015 04:37
Оцените материал
(1 Голосовать)

17 квітня – День працівників пожежної охорони.   Хочеться привітати всіх людей, що працюють в органах  Міністерства надзвичайних ситуацій. Їх не можна недооцінювати, бо до них звертаються не тільки, коли пожежа, а й коли просто зачинились вхідні двері. Тому що ці люди завжди готові допомогти. Велике їм за це спасибі. Зі святом Вас!

Та для когось – це не просто свято, воно є подвійним або навіть потрійним. Валерій Вікторович Чудновський -  старший водій третього Державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Запорізькій області, в цей день святкує свій ювілей – 50 років та, досягши пенсійного віку, йде на заслужений відпочинок. І весь колектив Народної служби порятунку Михайлівщини хоче привітати його з цим.

Валерій народився у Михайлівці, навчався в одній з місцевих шкіл, потім - у Михайлівському ПТУ №52. Після служби в армії у 1990 році влаштувався на посаду водія до ППЧ-15, смт Михайлівка ОВД Михайлівського райвиконкому в Запорізькій області МВС УРСР, на базі якого у подальшому і було створено 3-ДПРП ГУ ДСНС України у Запорізькій області, яким він є і до нині. Хоч назва установи і змінювалась, його місце роботи залишалось незмінним.

За весь час роботи Валерій Вікторович отримував тільки подяки. Були різні ситуації – і гасити пожежу доводилось, і відкривати двері зачинених квартир з застосуванням рятівної мотузки. За двадцять п’ять років служби у пожежній охороні він особисто врятував не один десяток людських життів та брав участь у порятунку декількох сотень домівок громадян. Його не однократно нагороджували грамотами та подяками як на місцевому, так і на обласному рівнях.

Має він хист і до будівельних робіт. Всі ремонтно-будівні роботи, що проводились у їх частині, В.В. Чудновський очолював особисто. Весь період своєї служби пройшов без зауважень. А тепер йде на заслужений відпочинок. Саме завдяки таким людям, як Валерій Чудновський, жителі нашого краю можуть спати спокійно. Ось таким, напевно і має бути справжній герой-рятувальник.

У Валерія чудова родина – кохана дружина та прекрасна донька. Має він вже й онуку. Бажаємо йому і його родині здоров’я, наснаги та багато щасливих років попереду. Нехай щастить в житті!

Катерина ВОЛГІНА.

Прочитано 857 раз Последнее изменение Четверг, 16 Апрель 2015 15:17
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии