ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ

Среда, 13 Май 2015 04:44
Оцените материал
(1 Голосовать)

9 Травня Україна відсвяткувала перемогу над нацизмом. Мільйони людей боролись за мир на нашій землі і багато з них загинули. Та є ще в живих ті, хто воював за наше мирне небо, і добре знають ціну вільної нації. Саме цих людей – учасників бойових дій і особисто привітали голова Михайлівської райдержадміністрації – Олександр Васильович Стулень та голова Михайлівської районної ради – Сергій Васильович Передерій. Окрім привітань та пам’ятних листівок герої, що боронили нашу землю від ворога, отримали до свята продуктові набори, для їх придбання надали допомогу: В.М.Попова - Агропромислова компанія, М.С. Лебідь - ТОВ «ВО Моліс», В.А. Богацький – аптека «Роджерс», В.М. Панченко – аптека «Доктор Мом», Г.В. Шаламова – АТ “Михайлівський Райагропостач”, В.К. Удовіченко – ДНЗ «Михайлівське ВПУ», приватні підприємці – О.А. Романенко, В.А. Кучеренко, Ю.Т. Олінковський, А.Я. Веретенін – СП Михайлівське ВРН ТОВ «Запоріжнафтопродукт», М.П. Шеховцов – Михайлівське ТСОУ. Приватні підприємці О.П. Пеньков, О.С. Сьомкін, Л.Т. Пасько та Народний депутат С.В. Валентиров до Дня Перемоги надали допомогу Михайлівській районній організації ветеранів у зміцненні матеріальної бази їх приміщення.

У центрі Михайлівки дев’ятого травня відбувся мітинг на честь Дня Перемоги. І хоч погода була похмурою, все довкола квітчало яскравими барвами. Більшість присутніх прикололи до одягу червоні маки, що символізували водночас сум за загиблими у Другій світовій війні та перемогу над нацизмом. Подякував всім ветеранам за перемогу та привітав усіх присутніх зі святом голова Михайлівської райдержадміністрації Олександр Васильович Стулень. Потім до присутніх звертались Тамара Миколаївна Радченко – голова Михайлівської районної організації ветеранів, Максим Вікторович Кириченко – керівник ТОВ «Світанок», учасник АТО. Сергій Анатолійович Васюков – заступник військового комісара Василівсько-Михайлівського ОРВК провів паралель між тими подіями, що відбувались сімдесят років тому та зараз, щиро подякував захисникам Вітчизни та привітав зі святом Перемоги. Учні НВК «Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» неймовірно чуттєво передали атмосферу радості та смутку у віршах.

Після покладання квітів у повітрі пролунали залпи на честь героїв, що відстоювали нашу землю. Потім у приміщенні районного будинку культури відбувся концерт під назвою «Я ще не хочу вмирати». У парку на території колишнього колгоспу «Пам’ять Леніна» теж відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам, роздавали «фронтову кашу», співали пісні повоєнних часів під гітару. У приміщенні бару «Максимум» демонстрували документальний фільм про воєнні спогади. На стадіоні «Нива» відбулись фінальні змагання з футболу на кубок району між командами «Райагропостач» (смт Пришиб) та «Світанок» (смт Михайлівка). З рахунком 6:0 перемогла команда «Райагропостач». На території кожної сільської ради святкували День Перемоги.

Вл. Кор.

Прочитано 1265 раз Последнее изменение Среда, 13 Май 2015 07:12
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии