ЩОБ РОСЛИ ПАТРІОТАМИ

Вторник, 26 Май 2015 04:53
Оцените материал
(2 голосов)

У районній бібліотеці для дітей відбулася зустріч учнів 6-Б класу ЗОШ №3 (класний керівник С.Л. Тібій) з директором ТОВ СПП «Світанок», учасником АТО Максимом Вікторовичем Кириченком. Називалась вона «Гідність, воля, перемога».

Діти прийшли святково вдягнені, дівчатка у вишиванках, у віночках з маків, що особливо сподобалося Максиму Вікторовичу.

Він розповів про свою службу, про те, що їх спочатку півроку готували в Запоріжжі, а потім направили в зону АТО – в Маріуполь.

Дітям було все надзвичайно цікаво, вони задавали безліч питань. Зокрема Даніїл Сідєльніков, Валерія Міщенко, Марія Маслова, Олена Цимбал запитували, яка у наших вояків була зброя, чи спілкувались з місцевими жителями і як вони були налаштовані, як годували, чи дозволяли їх навідувати рідним, чи бачив він загибель наших бійців, чи доводилось йому вбивати самому і багато іще чого.

Максим Вікторович давав максимально відверті відповіді на всі запитання, а наприкінці наголосив, що він патріот своєї Вітчизни, власних дітей налаштовує в такому ж дусі і йому дуже приємно, що молодь цікавиться такими питаннями і водночас побажав їм ніколи не бачити війни, але щоб вони виросли достойними захисниками своєї Вітчизни.

Діти подякували Максиму Вікторовичу за цікаву розповідь, подарували квіти та оберіг на щастя та долю.

Вікторія ДРАГУШИНЕЦЬ,

завідувач районної бібліотеки для дітей.

Прочитано 366 раз Последнее изменение Четверг, 28 Май 2015 07:06
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии