БЛАГОДІЙНІСТЬ - ЦЕ ШАНС ПЕРЕВІРИТИ СЕБЕ НА ВІДПОВІДНІСТЬ ВИСОКОМУ ЗВАННЮ ЛЮДИНИ

Пятница, 29 Май 2015 04:46
Оцените материал
(3 голосов)

Якщо у вашому житті все добре, добре йдуть справи, у власному будинку затишок і комфорт, а душа переповнена теплом, яким хочеться поділитися, згадайте про людей, які цього потребують, яким ваша участь допоможе врятувати життя, підняти на ноги.

29 квітня 2015 року створена Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ МИКОЛИ АРХИПОВИЧА ШАЛАМОВА». Фонд проводить свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України “Про благодійну діяльність та благодійні організації”, інших нормативно-правових актів та Статуту Фонду. «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А. ШАЛАМОВА» - недержавна і неприбуткова організація.

Мета створення Фонду – здійснення благодійної діяльності в інтересах розвитку суспільства, підвищення добробуту людей, спрямованої на задоволення потреб та інтересів дітей, молоді, сімей, соціально незахищених громадян, шанобливого і доброзичливого ставлення до людей поважного віку та дітей, на розширення та забезпечення прав та соціальних гарантій, що надаються сім’ям, захисту материнства і дитинства, реформуванню охорони здоров’я, освіти, культури, комунально-побутової, соціальної та інших сфер, для забезпечення реальних позитивних змін у суспільстві і покращення життя людей, розвитку ефективного сільськогосподарського виробництва, розвитку селища та місцевого самоврядування, відновлення місцевої промислової політики.

Благодійники, які бажають допомогти, мають можливість перерахувати грошові кошти на рахунок Фонду, які будуть спрямовані виключно на благодійні цілі, на підтримку тих, хто потребує невідкладної допомоги та не здатен допомогти собі сам.

Робота організації направлена на конкретні цілі і має конкретну адресу. Це дозволяє не тільки сконцентрувати фінансові кошти для вирішення тієї чи іншої проблеми, а й чітко контролювати, як вони використовуються. Благодійний фонд зобов’язується вести регулярно публічний звіт щодо руху отриманих грошових коштів.

Звертаємо вашу увагу на те, що всі одержані Фондом кошти витрачаються виключно на благодійні цілі. На адміністративні витрати благодійний фонд кошти не направляє. «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А. ШАЛАМОВА» не отримує відсотка від пожертвувань і вся робота з організації роботи Фонду ведеться на громадських засадах.

Чималі кошти збирають за допомогою багатьох добрих людей, які жертвують невеликі суми. Тільки разом ми зможемо вирішити наші спільні соціальні проблеми.

Ми віримо, що участь у благодійності не тільки наповнює радістю життя людей, яким надана допомога, вона зігріває серця самих благодійників, наповнює їх життя змістом. Бо БЛАГОДІЙНІСТЬ - це шанс кожного із нас перевірити себе на відповідність високому званню ЛЮДИНИ. Людини милосердної, доброї, чуйної, небайдужої.

Реквізити Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А. ШАЛАМОВА»:

Код ЄДРПОУ: 39772646 р/р 26006484275 в АТ «Райффайзен Банк Ааль», МФО 380805.

Адреса: 72013, Україна, Запорізька область, Михайлівський район, смт Пришиб, вул. 70 років Радянської Влади, буд. 1.

Тел/факс: (06132) 20530; E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Прочитано 648 раз Последнее изменение Пятница, 29 Май 2015 06:00
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии