ПЕРЕМОГА «ТАВРІЇ-СКІФ» - ЯСКРАВА ТА ВИДОВИЩНА

Пятница, 05 Июнь 2015 04:41
Оцените материал
(1 Голосовать)

У середу, 3 червня, на стадіоні с. Роздол відбувся матч шостого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів між командами «Таврія-Скіф» (с. Роздол) та «ВПК-Агро» (Магдалинівка, Дніпропетровська обл.).

Як завжди, на стадіоні зібралося чимало вболівальників з усього району. Усі з нетерпінням чекали на початок відповідальної гри. І ось на поле виходять футболісти у супроводі дітлахів, діти тримали у руках жовто-блакитні повітряні кульки, які потім піднялися високо у небо – досить символічно. Прозвучав Гімн України.

Матч почався…Вже традиційно гра була цікавою та напруженою, вболівальники, затамувавши подих, спостерігали за професійною майстерністю гравців як нашої команди, так і команди супротивників, та «Таврія-Скіф» не змусила своїх прихильників довго чекати – перший гол у воротах «ВПК-Агро» опинився вже всередині тайму. Шквал емоцій, оплески та вигуки чулися, мабуть, далеко за межами стадіону. І це не дивно - більшість людей прийшли туди вболівати саме за команду с. Роздол. Проте супротивники теж не відставали – наприкінці першого тайму рахунок зрівнявся.

Другий тайм був ще напруженішим, ніж перший, адже його результат вирішував подальшу долю команд у чемпіонаті. Цього разу команда «Таврія-Скіф» не підвела своїх вболівальників – гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь роздольців.

Приємно, що жителі нашого району мають змогу спостерігати футбольні матчі такого рівня на чудово обладнаному стадіоні. Гра була захоплюючою та видовищною.

Бажаємо успіхів команді «Таврії-Скіф», наснаги, натхнення та яскравих перемог!

Руслана АГЄЄВА.

 

Прочитано 826 раз Последнее изменение Понедельник, 08 Июнь 2015 07:50
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии