КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «ДІТИ ЗА МИР»

Вторник, 09 Июнь 2015 05:13
Оцените материал
(2 голосов)

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ МИКОЛИ АРХИПОВИЧА ШАЛАМОВА» запрошує дітей Михайлівського району до участі в конкурсі дитячого малюнку «ДІТИ ЗА МИР» з нагоди святкування Дня Конституції та Дня Молоді, про який оголошено 29 травня 2015 року.

Конкурс відбудеться 28 червня 2015 року з 9:00 до 11:00 ранку в Пришибській ЗОШ І - ІІІ ступенів ім. М.А. Шаламова, яка знаходиться за адресою: смт Пришиб, вул. Куйбишева, 14. Всім дітям буде надана можливість безпосередньо на виставці намалювати власний малюнок та проявити свій талант, для цього будуть надані олівці, фломастери, фарби, альбоми.

Запрошуємо всіх дітей взяти участь у конкурсі!!! Діти, які не мають можливості взяти участь в конкурсі 28 червня, можуть надіслати свої малюнки на розгляд конкурсної комісії в термін з 10 по 27 червня 2015 року за адресою: вул. 70 років Радянської Влади, буд.1, смт Пришиб, Михайлівський район, Запорізька область,72013, Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ МИКОЛИ АРХИПОВИЧА ШАЛАМОВА».

Мета конкурсу: об’єднати дорослих та дітей навколо дитячої мрії про мир, дати можливість вимовити вголос мрії, надії та сподівання підростаючого покоління.

«Діти за мир» - це цикл заходів, які покликані розкрити світогляд дітей через творчість.

1. Загальні положення

1.1 Можливість участі в конкурсі має кожна дитина, яка проживає на території Михайлівського району. Кожному учаснику конкурсу надається право проявити свої творчі здібності та розкрити власне сприйняття такого поняття, як «МИР».

2. Організатори та партнери конкурсу

2.1 Організатором конкурсу є «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А. ШАЛАМОВА».

2.2 Партнером конкурсу є АТ «Михайлівський райагропостач».

3. Умови участі в конкурсі

3.1 Можливість участі в конкурсі має кожна дитина, яка проживає та навчається на території Михайлівського району віком від 6 до 17 років включно.

3.2 Конкурсні роботи повинні розкрити тему миру в Україні.

3.3 Вимоги до робіт учасників конкурсу: - на конкурс представляються виключно індивідуальні творчі роботи, що були виконані в довільній графічній чи живописній техніці малюнку (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка); - на зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити назву роботи; прізвище, повне ім’я та вік автора малюнка; навчальний заклад, контактний телефон , електронна адреса (за наявності).

3.4 Малюнки не оформлювати рамкою, паспарту, наклейками, що виготовлені поліграфічним способом, малюнки можна наклеювати на картон, робити аплікації та витинанки як частину художньої роботи.

3.5 Організатор конкурсу має право на подальше використання поданих на конкурс робіт.

4. Критерії оцінки дитячих робіт

4.1 Критерії оцінки: актуальність та повнота розкриття теми; рівень володіння технікою виконання, матеріалом; творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем з відомих робіт тощо); охайність роботи та старанність; індивідуальність; асоціативність.

5. Умови проведення конкурсу

5.1. Визначення переможців буде проводитись за віковими категоріями : - діти до 6 років; - діти віком від 6 до 9 років; - діти віком від 10-13 років; - діти віком 14-17 років.

5.2. За віковими категоріями організаторами конкурсу передбачені I, II та III призові місця та інші номінації. Результати конкурсу будуть опубліковані в районній газеті «Михайлівські новини», а також будуть інформовані ті учасники, які надали свої електронні адреси.

5.3 Всі роботи, які беруть участь у конкурсі, авторам не повертаються, рецензії на них не видаються.

6. Нагородження переможців

6.1 Переможці конкурсу отримають призи та подарунки, роботи переможців будуть надруковані.

6.2 Призи надають організатор конкурсу БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А. ШАЛАМОВА» та партнер АТ «Михайлівський райагропостач» за місцем проведення конкурсу.

Прочитано 835 раз Последнее изменение Вторник, 09 Июнь 2015 05:55
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии