НАШІ – СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ

Пятница, 12 Июнь 2015 04:34
Оцените материал
(1 Голосовать)

Нещодавно оркестр духових інструментів Михайлівського районного будинку культури (керівник І.М. Олейченко) брав участь у Всеукраїнському фестивалі духової та естрадної музики «Таврійські сурми», який відбувся у місті Мелітополь. Близько 20 колективів з Запорізької, Одеської, Кіровоградської, Херсонської, Миколаївської та інших областей приїхали на фестиваль, аби продемонструвати свою майстерність.

Головою журі фестивалю був доцент Київського інституту музики імені Р.М. Глієра, заслужений діяч мистецтв України, Г.М. Григор‘єв, а головою оргкомітету – директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації В.В. Мороко.

Фестиваль проходив впродовж двох днів. Кожен колектив виступав зі своєю програмою. У виконанні нашого колективу прозвучали такі твори: «Зонтик от солнца» композитора Петренка, естрадний танець «Дует», вальс «Під небом Парижу», «Мы с тобой танцуем» композитора Тухманова тощо.

У програму фестивалю входив також виступ усіх колективів одночасно, які виконали Гімн Європи, пісню Тараса Петренка «Україна» (з хором Мелітопольського училища культури) та «Козацькі забави».

По закінченню фестивалю відбулося нагородження колективів, а також наймолодших та найстарших його учасників.

Оркестр духових інструментів нашого будинку культури посів почесне ІІІ місце, за що був нагороджений дипломом лауреата та статуеткою «Таврійських сурм». А найстаршим учасником фестивалю став член саме нашого колективу – Анатолій Дем’янович Горлов, який також був нагороджений іменним дипломом лауреата Всеукраїнського фестивалю.

Тож щиро вітаємо керівника оркестру і його колектив з гарним результатом та бажаємо подальших творчих успіхів та досягнень.

Запрошуємо також всіх бажаючих, в яких є навики гри на духових інструментах, у наш колектив.

Ганна БУТЕНКО,

директор райметодцентру.

Прочитано 825 раз Последнее изменение Пятница, 12 Июнь 2015 05:43
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии